13 June 2024

Atunci când durerea de gât îți acaparează viața, RestartiX îți vine în ajutor cu soluții nechirurgicale de tratament

Mulți dintre noi conștientizăm importanța unei posturi corecte și a activității fizice constante abia în momentul în care începem să experimentăm dureri din cauza lipsei acestora. Gâtul are cel mai mult de suferit de pe urma sedentarismului și a poziției proaste a coloanei menținută pe termen lung. Află de la specialiștii RestartiX ce exercitii pentru gat poți practica pentru a scăpa de durere!

Beneficiază de ajutor specializat prin programul RestartiX Coloana Cervicală

RestartiX este o platformă de recuperare medicală online care ajută persoane de toate vârstele să scape de durere, din confortul propriei case. Întreaga abordare a clinicii se bazează pe principiile terapiei non-chirurgicale a durerii care spune că organismul uman are puteri nelimitate, dar neexplorate de autovindecare.

RestartiX Coloana Cervicală este un program de tratament compus din exerciții specializate pentru gât prin care se urmărește îmbunătățirea articulației, întărirea mușchilor, repararea fracturilor coloanei și alte neplăceri care pot cauza durere. Terapeuții RestartiX te învață cum să practici corect fiecare mișcare și cum să accesezi sursele interioare de care corpul tău dispune pentru a lupta împotriva tuturor amenințărilor. Sute de exerciții, metode de relaxare, tehnici de respirație și modalități de evaluare îți sunt puse la dispoziție în acest program adaptat la care poți obține acces oricând.

Ce beneficii obții odată cu începerea programului?

Toate soluțiile de tratament disponibile la RestartiX au ca scop principal introducerea activității fizice în rutina ta de zi cu zi pentru a putea accesa funcția de autovindecare a organismului. Prin practicarea unor exerciții adaptate care vizează zona afectată, vei întări musculatura, eliberând coloana de presiune și vei îmbunătăți postura, scăpând de durere. Totodată, vei observa o creștere a mobilității și a nivelului de energie, programele RestartiX fiind potrivite atât ca metodă de tratament, cât și ca soluție de prevenție ori de sporire a stării de bine. 

Obține un plan de tratament personalizat

Fiecare program RestartiX începe cu o evaluare inițială a stării de sănătate pentru a depista care sunt problemele pacientului și prin ce metode pot fi remediate. În acest moment se stabilește și de câte ședințe de kinetoterapie sunt necesare, care sunt exercițiile potrivite și la ce intensitate trebuie practicate pentru o abordare eficientă, dar sigură. După această etapă poți obține acces nelimitat la program, pentru un an de zile, timp în care vei beneficia de îndrumare și feedback corectiv din partea unui terapeut, pentru ca fiecare mișcare să fie corectă.

Dacă îți dorești să obții mai multe răspunsuri despre starea ta, într-un timp foarte scurt, te invităm să completeze testul gratuit pentru autoevaluare. Vom descoperi împreună care este gravitatea problemei, dar și cum putem lucra pentru a o înfrânge.