13 June 2024
fiset metalic

fiset-metalic

3 dintre cele mai achizitionate modele de fiset metalic, cu utilizare comerciala si industriala!

Portofoliul modelelor de fiset metalic este cu adevarat impresionant in prezent. Caracteristicile adaptate la cerintele actuale au dus la diversificarea acestor piese de mobilier, putand fi integrate cu usurinta in orice mediu de munca. Cu lungimi intre 50 cm si 1 m, inaltimi intre 60 cm si 2 m,

si 1, 2, 3 sau 4 rafturi, aceste structuri indeplinesc toate criteriile de calitate pentru a asigura cele mai bune conditii de depozitare si organizare.

 

Pe langa functionalitate, noile modele de la www.viamond.ro se remarca si prin cromatica variata. Daca nuanta gri a consacrat aceasta categorie de articole, acum plaja coloristica este mult mai bogata, avand la dispozitie modele in culori precum albastru, galben, portocaliu, rosu, roz si verde. Iata 3 dintre cele mai achizitionate si reprezentative modele, cu utilizare comerciala si industriala!

 

  1. Fiset metalic de 900x400x1920 mm cu 3 rafturi si seif

 

Fisetul prevazut cu 3 polite reglabile pe inaltime si seif este solutia perfecta pentru depozitarea sigura si ordonata a documentelor, a echipamentelor de munca sau a altor bunuri importante. Cu dimensiunile sale generoase de 900x400x1920 mm, acesta ofera suficient spatiu pentru a stoca o varietate de articole. Fiecare polita poate sustine o greutate maxima de 50 kg, ceea ce permite chiar si asezarea pieselor mai voluminoase sau grele.

 

Sistemul de inchidere sus-jos garanteaza o securitate sporita, permitand utilizatorilor sa blocheze usile cu usurinta. De asemenea, seiful metalic, prevazut cu incuietoare, asigura o protectie optima impotriva furtului sau accesului neautorizat. Modelul este vopsit in camp electrostatic intr-o nuanta eleganta de gri, care se potriveste in orice decor de birou sau spatiu de depozitare.

 

  1. Fiset metalic de 800x350x1800 mm cu 4 rafturi si baza

 

Modelul reprezinta o solutie robusta si versatila pentru nevoile de depozitare. Fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 mm, acesta ofera durabilitate si rezistenta excelenta in timp. Constructia sa sudata din otel cu pereti simpli il face ideal pentru a rezista la uzura si la utilizarea intensa in medii comerciale sau industriale. Cu dimensiuni de 800x350x1800 mm, modelul dispune de un spatiu generos pentru organizarea si stocarea diverselor obiecte si documente.

 

Interiorul este prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime, permitand utilizatorilor sa personalizeze configuratia in functie de nevoile specifice. Greutatea maxima suportata de fiecare polita variaza intre 40 si 60 kg, ceea ce il face potrivit pentru stocarea unei game variate de obiecte, de la dosare si documente pana la echipamente sau materiale industriale.

 

  1. Seturile de fiset metalic si clasificator

 

Fisetul cu 4 polite reglabile pe inaltime si dimensiuni de 800x350x1800 mm impreuna cu clasificatorul cu 4 sertare si dimensiuni de 460x620x1325 mm pot fi considerate achizitia completa. Clasificatorul are sertare culisante prevazute cu sine pentru dosare suspendabile A4, manere sau zone de actionare si porteticheta de identificare pentru fiecare sertar.

 

Caracteristicile practice ale celor doua piese de mobilier fac ca investitia sa fie una deosebit de utila pe termen lung, numerosi cumparatori preferand aceste seturi moderne. Ca o nota distinctiva a acestor articole se evidentiaza cromatica placuta in nuante de gri – albastru sau gri – roz.

 

Este important de retinut faptul ca toate cele 3 modele de fiset metalic vin complet asamblate si sunt certificate conform standardelor ISO, garantand astfel nu doar utilitatea, ci si calitatea, siguranta si sustenabilitatea acestor produse. Cu aceste caracteristici, structurile sunt o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi pastreze corect sistematizate si in siguranta documentele sau echipamentele de lucru. Consulta gama completa a acestor piese de mobilier si investeste in modelul cel mai potrivit domeniului tau de activitate!