13 June 2024

AfaceriLemn.ro, un portal serios, complex și românesc!

Mărturisesc că îmi plac foarte mult campaniile lansate de BlogAwards împreună cu partenerii lor. Și asta pentru că îmi oferă ocazia de a ”croșeta” pe marginea lor diferite articole interesante, pe placul cititorilor mei, în care fie îmi dezvălui experiențe din viața mea fie îmi ”pun pe tavă” cele mai profunde dorințe și vise ale sufletului meu. De multe ori ajung să scriu scurte povestioare în care cuprind și produsele care trebuie promovate prin aceste campanii, însă de această dată, situația este foarte simplă. Pentru că AfaceriLemn.ro este atât de complex, serios și românesc încât vorbește de la sine!
După cum ați ghicit astăzi, trebuie să promovez AfaceriLemn.ro. Așa cum fac înaintea oricărui articol, am accesat acest site pentru a vedea ce cuprinde și practic despre ce este vorba. Încă din denumire am putut afla că ”vedeta” portalului este LEMNUL.
Deci, pentru toți cei interesați de tot ceea ce înseamnă LEMN am aflat că AfaceriLemn.ro este un portal care promovează firmele serioase și responsabile din industria prelucrării lemnului, a mobilei precum și produsele specifice. AfaceriLemn.ro dorește să promoveze industria responsabilă departe de acțiunile reprobabile ale diverșilor intermediari care au defrișat pădurile și care au creat o impresie falsă asupra unei industrii fanion.
Începe să se contureze o imagine. Însă, pentru o privire mai în ansamblu voi mai adăuga următoarele: AfaceriLemn.ro este un site unde se întâlnesc CEREREA și OFERTA la tot ceea ce înseamnă LEMN și produse din lemn. Practic acest portal este dedicat tuturor celor care fie vor să vândă, fie vor să cumpere sau au nevoie de produse din lemne sau execută diverse lucrări care au la bază lemnul, sau oferă diverse servicii privind prelucrarea lemnului iar alții caută așa ceva. Concret, AfaceriLemn.ro cuprinde peste 70.000 de oferte de vânzare/cumpărare atât pentru piața internă, cât și pentru cea externă, pentru produsele acestei industrii: cherestea rășinoase sau fag, stejar, molid brad, pin, lemn tropical, frize și semifabricate din stejar, fag, plop, parchet – masiv sau stratificat, furnir – tehnic sau estetic, OSB, MDF, HDF, PAL melamininat sau hidrofugat, papleti sau europaleți, lemne de foc sau brichete din rumeguș, paleți din rumeguș. Toate aceste produse le găsiți doar accesând AfaceriLemn.ro. Zilnic, sunt listate peste 70 de noi cereri și oferte!
Mai mult, pe AfaceriLemn.ro găsiți o serie de firme serioase care vă pot construi căsuțe din lemn, sau o cabană din buștean rotund (ca cea din stânga pe care am găsit-o în oferta unei firme de acolo). Sau poate aveți dumneavoastră o echipă care face așa ceva și vreți să o promovați pe unul dintre cele mai accesate site-uri de profil din țară. Doar se știe cu cât sunteți mai cunoscuți cu atât aveți mai multe șanse să atrageți mai mulți clienți și să faceți mai mulți bani.
De asemenea, dacă aveți nevoie să cumpărați sau poate să vindeți utilaje de prelucrarea lemnului, tot AfaceriLemn.ro este cel mai indicat să vă ajute.
În concluzie, nu ratați AfaceriLemn.ro. Profitați de el! Cu siguranță veți găsi toate răspunsurile de care aveți nevoie! Garantat veți deveni mai vizibil în industria lemnului și printre afacerile din domeniu. Și asta pentru că AfaceriLemn.ro este cel mai mare portal Internet de afaceri al industriei lemnului din România, cu un număr mediu de 250.000 de vizitatori unici / luna! Este foarte activ și pe rețelele de socializare: Facebook,Twitter, Linkedin.