20 June 2024

Pentru o vacanță reușită apelează la TravelFan

Am avut multe vacanțe în viața mea. Începând de la acele drumeții alături de părinții mei, continuând cu taberele școlare și ajungând la sejururile cu prietenii sau weekend-urile romantice alături de iubitul meu. Fiecare are frumusețea și particularitatea ei, însă nimic nu se compară cu o vacanță planificată de un agent de turism, când totul este organizat iar serviciile iți sunt asigurate în totalitate. Tocmai din acest motiv plănuiesc o săptămână de vis la ski în Bulgaria.Pentru ca vacanța mea să fie una de neuitat, mai ales că e prima dată când merg în această destinație, am ales oferte ski Bulgaria de la www.travelfan.ro. Aici am avut de unde alege și am încredere că distracția și buna dispoziție vor fi garantate. Sunt 9 oferte de sejururi de vis de la trei până la cinci zile într-o stațiune montană din Bulgaria. Condițiile sunt excepționale, cazarea fiind la hoteluri de lux, de patru stele. Cât despre prețuri, eu spun că sunt pe buzunarul românilor. Dar să vă spun mai multe despre vacanța mea. Știu se spune că nu e frumos să te lauzi, însă eu vreau doar să vă vând un pont.
Ce spuneți de un sejur de trei zile, într-un hotel de patru stele situat la 5 minute de mers față de centrul orașului, aproape de stația de gondolă. La domeniul facilități oferite pot enumera: restaurant, lobby bar, room service, piscina interioară, centru de fitness, saună, săli de masaj, biliard, tenis de masă, magazin, babysitter, cameră pentru depozitarea schiurilor, seif, două săli de conferințe. Dotările din cameră sunt: baie, uscător de păr, minibar, televizor, telefon, canapea. Totul este la mai puțin de 100 de euro pe noapte într-o cameră dublă. Stațiunea în care voi ajunge este Bansko.
Eu îmi fac bagajele pentru că vacanța mea începe pe 22 februarie. Oferte mai sunt. Puteți veni și voi la ski în Bulgaria.