13 June 2024

3 motive sa alegi proiecte case mici

Pentru familiile tinere care isi doresc o casa a lor dar se ingrijoreaza de cheltuielile pe care trebuie sa le suporte, ideea de proiecte case mici este solutia cea mai optima.

Un proiect de casa bun inseamna:

  • o casa stabila in caz de cutemure
  • o locuinta care nu va fi niciodata asezata in calea apelor sau acolo unde se surpa terenul
  • o casa economica, facturile fiind la limita inferioara
  • o casa care sa le ofere tot confortul celor care traiesc in ea.

In prezent, firma Eproiectedecase.ro executa proiecte de case mici la preturi superavantajoase. Clientii din Ilfov si din Bucuresti sunt avantajati de faptul ca pot obtine proiectul gratuit, daca aleg echipa firmei sa se ocupe si de constructia propriu-zisa. Astfel ca proiectul realizat cu spiritul raspunderii va fi materializat cu aceeasi responsabilitate. Clientii din celelalte zone ale tarii sunt si ei rasplatiti cu reduceri de pana la 30 % pentru proiecte de casa mici care au pana la 150 m.p. Este suficient ca beneficiarul sa isi prezinte dorintele imobiliare telefonic, pin e-mail sau completand fomularul de contact online si in cel mai scurt timp i se va realiza proiectul pesonalizat la care viseaza.

Colaborand cu specialistii acestei firme, timpul pierdut cu cautarea realizatorului proiectului poate fi folosit pentru cumpararea materialelor de constructie, de exemplu.

Un proiect de casa mica se afla in topul celor mai solicitate din motiv ca:

  1. Este mai eficienta din punct de vedere energetic. Casele mai mici sunt adesea mai eficiente din punct de vedere energetic, deoarece au mai putin spatiu pentru incalzire si racire, ceea ce inseamna ca au o amprenta ecologica mai mica;
  2. Necesita mai putina curatare si intretinere. Mai putine camere inseamna mai putin timp petrecut in curatenie si intretinere, aceasta insemnand mai mult timp in aer liber facand lucruri placute;
  3. Este mai confortabila si intima. Spre deosebire de camerele adesea gigantice ale unui conac masiv, casele mici au respectiv camere mici. Acest lucru ofera fiecarei camere, precum si intregii case, un sentiment de confort si intimitate.

Dupa cum se vede, casele mici au farmecul lor, iar daca vrei si tu una, apeleaza eproiectedecase.ro pentru viitoarea ta casa si convinge-te singur.