17 June 2024

5 avantaje pe care ti le ofera IMOD Flowers atunci cand vrei sa oferi un buchet de flori

Aproape ca nu exista eveniment in care un buchet de flori sa nu fie potrivit. O nunta, un botez, un eveniment corporate, o realizare profesionala, o zi de nastere, o zi onomastica sau orice alt eveniment fericit poate sa fie insotit de delicatetea si frumusetea florilor. Atunci cand trebuie sa oferi un cadou, un buchet de flori este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai, mai ales daca destinatarul este o femeie.

Nu trebuie sa oferi orice buchet de flori, insa. Din pacate, in multe florarii gasesti buchete aranjate cu neglijenta, care au petale de flori uscate sau nu sunt pastrate in conditii optime. Pentru a avea un impact maxim, buchetul pe care il oferi trebuie sa fie compus doar din flori proaspete, sa aiba o logica in modul in care este aranjat si sa aiba un ambalaj ales cu atentie. Tomai de aceea, este important sa acorzi o atentie maxima florariei din care il cumperi.

IMOD Flowers, o florarie cu flori impecabile

O florarie din care poti comanda flori mereu proaspete si atent selectionate este IMOD Flowers. Artistii florali de la IMOD pun accent atat pe prospetimea florilor, cat si pe mesajele pe care acestea le exprima. Obiceiul de a darui flori are puternice ancore sociale si reuseste sa dezvolte conexiunile intre oameni, sa aduca zambete si sa elibereze hormoni ai fericirii. Tocmai de aceea, cei de la IMOD Flowers s-au asigurat ca toti cei care comanda flori de la ei se bucura de urmatoarele avantaje:

  • Pot alege intre sute de modele de buchete de flori gata realizate. Fiecare buchet realizat de-a lungul timpului de artistii IMOD poate sa fie refacut, in asa fel incat sa incante cat mai multe persoane;
  • Pot personaliza buchete, in functie de diverse particularitati;
  • Pot trimite buchete de flori de la distanta. Daca vrei sa ii oferi un buchet de flori unei persoane din Bucuresti sau din imprejurimi, o poti face fara niciun fel de probleme, in cativa pasi simpli;
  • Se bucura de preturi decente, foarte bine optimizate;
  • Au garantia unor flori mereu proaspete, atent selectionate si foarte atent aranjate in buchet.

Fiecare buchet realizat in atelierele IMOD Flowers vine la pachet cu o adevarata poveste spusa de flori, asadar, te ajuta sa exprimi mult mai usor toate sentimentele si trairile pe care vrei sa le transmiti mai departe.

Cum oferi florile?

Daca alegi sa trimiti florile comandandu-le online, ne asiguram ca acestea sunt daruite ca la carte. Daca le oferi personal, este important sa bifezi intotdeauna urmatoarele lucruri:

  • Ai mereu zambetul pe buze si uita-te in ochii persoanei careia i le oferi!
  • Daruieste intotdeauna florile cu cozile in jos!
  • Analizeaza buchetul inainte de a-l darui, pentru a te asigura ca este perfect!