20 June 2024

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 65

Va oferim spre inchiriere o nacela tractabila cu un grad ridicat de securitate

TTA va ofera spre inchiriere nacele tractabile cu inaltimi de lucru cuprinse intre 12 si 17 metrii. Acestea pot fi tractate cu usurinta de la o locatie la alta si sunt gata de operare intr-un timp foarte scurt datorita sistemului de calare hidraulic. Nacelele tractabile sunt proiectate sa fie cat mai usoare si compacte posibil si ofera o diagrama de lucru excelenta comparativ cu marimea lor.

Nacelele sunt caracterizate prin formidabilele posibilitati de operare, facandu-le extrem de valoroase pentru munca la inalta sau joasa inaltime. Ele au sistem automat de auto-reglare pe orice teren, rezultand intr-o configurare mai rapida, care are si rezultat startul si finalizarea actiunii mult mai rapid.

Durabilitatea este in dezvoltare. Sasiul rigid are o baza solida si cale robuste, ceea ce reprezinta cea mai buna soluţie pentru contractori mari şi mici, echipajele de intreţinere, contractori vopsitori şi santiere de inchiriere. Nacelele tractabile sunt usor de remorcat in spatele unei masini de teren sau unui SUV. Calele hidraulice cu auto-reglare automata permite configurarea echipamentului in mai puţin de 40 de secunde, astfel incat sa petreceţi mai puţin timp cu montajul şi sa aveti mai mult timp de lucru.

TTA va ofera detalii utile despre nacelele tractabile de 12 m si 17 m.

In cazul in care optati pentru inchirieri nacele tractabile, puteti sa apelati cu incredere la serviciile oferite de catre TTA, deoarece aceasta va raspunde destul de rapid solicitarii efectuate de catre dumneavoastra, oferindu-va totodata o garantie asupra calitatii echipamentului respectiv, conditii de lucru foarte sigure si preturi competitive.

TTA va pune la dispozitie aceste nacele tractabile in timpul cel mai scurt posibil, oriunde in tara, la cele mai avantajoase costuri, precum si detalii suplimentare in cazul in care vi sunt necesare. De asemenea, nacela tractabila de 17 m poate sa fie utilizata in spatii dificile, poate fi operata foarte usor, garantandu-va o productivitate sigura, prin intermediul bratului telescopic pe care il detine, rotirii si sistemulul hidraulic.

Nacela tractabila este montata pe un sasiu de remorca, prevazut in general cu o singura osie si cu protap care se leaga la cuiul de remorcare al masinii. Suprastructura nacelei poate fi alimentata cu curent 230V, cu baterii, cu motor pe benzina sau motor diesel. Nacela prezinta avantajul deplasarii la costuri minime, oferind solutii de acces la inaltimi inalte ca oricare alt tip de nacela ridicatoare.

Care sunt factorii ce influenteaza costul de inchiriere a unei nacele tractabile?

Pentru ca utilajul ales sa se potriveasca in totalitate cu scopurile tale de utilizare este important sa cunosti toate specificatiile tehnice de baza ale acestuia. Va punem la dispozitie consultanti pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Pretul inchirierii unei nacele este influentat de catre:

  • Inaltimea de ridicare
  • Durata de inchiriere
  • Capacitatea de greutate

Serviciile noastre de inchiriere nacela tractabila pentru lucrul la inaltime ofera solutii economice pentru nevoile dumneavoastra. Echipamentele pe care le oferim sunt unele profesioniste, moderne si calitative. Necesara pentru proiectele dumneavoastra nacela tractabila, poate fi solutia optima si salvatoare din punct de vedere al costurilor fiind usor de manevrat datorita constructiei, se poate utiliza si transporta cu usurinta si poate incepe activitatea in cateva minute, obtinand un timp de functionare maxim.

La ce se poate folosi o nacela tractabila?

Nacela este un utilaj folosit pentru a asigura accesul temporar al persoanelor sau echipamentelor in zone inaccesibile, la inaltime.

Cel mai adesea, nacelele sunt folosite in domeniul constructiilor, in interiorul halelor, dar si in afara acestora. In plus, nacelele se pot utiliza la activitati municipale, schimbarea si instalarea de corpuri luminoase, spalarea ferestrelor cladirilor, toaletarea copacilor, repararea linilor de inalta tensiune.

Cu ajutorul unei nacele autoridicatoare sau a unei nacele tractabile, lucrarile care trebuiesc efectuate la o fatada de casa, de bloc sau de orice alt tip de cladire inalta se pot desfasura mult mai rapid, eficient sigur si chiar mai ieftin.

TTA ofera servicii de inchiriere pentru nacela articulata diesel 17 metri, utila la diferite activitati in constructii, in scopuri industriale, in scopuri comerciale sau alpinism utilitar. Inchirieri nacele autoridicatoare, platforme autoridicatoare tip foarfeca, nacele articulate. Suntem vechi in acest domeniu si intelegem importanta intretinerii nacelelor, de aceea va putem asigura ca utilajele oferite spre inchiriere sunt moderne, bine intretinute si certificate ISCIR, toate aceste lucruri va garanteaza dumneavoastra siguranta si utilitate maxima in desfasurarea proiectului

Punem la dispozitia dumneavoastra nacele tractabile, utile pentru reparatii fatade cladiri, renovari si amenajari, pentru montarea si intretinerea de diverse afise, bannere, reclame, precum si in orice alta activitate fie in domeniul constructiilor, fie in cel industrial, sau comercial. Optati pentru inchiriere nacele tractabile cu inaltimi cuprine intre 12 metri si 17 metri pentru o lucrare cat mai rapida, iar noi va vom rasplati cu preturi bune, conditii avantajoase, suport si asistenta pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra.