24 June 2024

Sex buddy

Am un prieten care mă adoarme noapte de noapte cu versurile lui şi printre contemplaţiile lui găsesc una, îndeosebi, genială: “nu există drog mai tare decât sexul”. Şi cum dorinţa de a face sex este omenească… facem sex! (Ăia 5 care s-au ruşinat şi şi-au pus “mâinele la ochi să nu audă” , au dreptul să se minuneze în continuare…pentru că da, vorbesc despre sex)
Fie că o facem lăsându-ne pradă hormonilor, fie că face parte din rutina, ori pur şi simplu că simţim nevoia, toată lumea face sex. Însă, important este cu cine.
Desigur, toate “preacinstitele” o să spună că n-au făcut-o decât cu partenerii lor din relaţiile ultra-mega lungi pe care le-au avut, ori că au făcut-o doar atunci când au iubit. Unele, mai că par CITA-junior, în timp ce se bat cu pumnu` în piept, spunând că ele n-au făcut sex niciodată, ele au făcut doar dragoste. Anal, oral…dar doar dragoste. (Preacinstitelor aveţi voie să vă duceţi la biserică în continuare şi să vă rugaţi căci aţi păcătuit făcând “dragoste”)
Revenind la întrebarea “Cu cine?”, lucrurile se simplifică:
Dacă eşti băiat ( heterosexual) cu o fată, dacă eşti fată (straight) cu un băiat…haha… Nu, nu despre asta e vorba! Ci despre ce relaţie este între tine şi partenerul de sex. Cine este acel cineva alături de care iţi dai frâu liber imaginaţiei.
Acela este sex buddy-ul şi deşi sunt o iubitoare a limbii române, sunteţi liberi să-mi puneţi acatiste pe la biserici că ponegresc frumosul grai românesc, dar nu ştiu cum altfel să-l numesc. În fine, contează ce face şi mai puţin cum se numeşte. E ăla cu care te întâlneşti şi ai libertatea să-i spui că în timp ce stai în cap vrei sa te gâdile în talpă şi tot ăla de la care ai plecat cu un zâmbet tâmp dar nu ştii nici ce culoare au ochii lui şi nici nu te interesează dacă te invită mâine în oraş. E acela care e mereu disponibil, care nu-ţi trezeşte fluturi în stomac şi totuşi te face să nu mai ştii cum te cheamă. Tot el este cel care te face să-ţi pui sentimentele în geantă pe care o laşi la uşă când îl vezi.
Un sex buddy este o paranteză în viaţa ta pe care vrei să o ataşezi din când în când în mijlocul atâtor cuvinte. Oricine are această paranteză în viaţa lui. La beţie, la nevoie, din plăcere…”tovarăşul” este acolo să te ajute să te dezbraci… de griji, necazuri, supărări, stres sau plictiseală.
A nu se confunda cu amantul. Amantul este cel care ocupă mult mai mult spaţiu. El e şi pernă şi sprijin. Şi nu poţi să-ţi blochezi sentimentele pentru el. Îţi transformi urechile în parabolice când auzi vorbindu-se la altă masă despre el, şi mai că-ţi vine să-l tragi la răspundere că se întâlneşte şi cu altcineva. Sex buddy e sex buddy, nu-i ştii prietenii, sau cel puţin nu-ţi pasă de ei… nu-i ştii viaţa, nu ştii cu cine se vede pentru că nu te interesează. Este relaţia perfectă pentru just sex. Sinceră (ştii ce vrei de la el, ştii ce vrea de la tine), convenabilă (profit de ambele părţi) şi ultra-secretă (ce nu ştii despre el, nu te afectează. ce nu ştie despre tine, nu poate fi folosit împotriva ta).
În orice caz, dacă te bate gândul (şi cu siguranţa, se va întâmpla la un moment dat) să-ţi achiziţionezi un sex buddy singurul criteriu ar trebui să fie cât de ah-uh-uri poţi scoate pe secundă şi nu mă refer la orgasme ci pur şi simplu la cât de bine te simţi alături de el.
Dacă sexul nu e de calitate, nu e sex buddy! Şi, clar, nu merită să te ancorezi foarte mult în situaţie. De sex buddy nu te leagă decât plăcerea…Şi unde plăcere nu e…nici sexy buddy nu e!