20 June 2024

Profita de tot spatiul disponibil in biroul tau

Atunci cand vrei sa faci modificari la spatiul de lucru astfel incat sa te poti bucura de toate facilitatile apeleaza la varianta de compartimentari birouri cu gips carton. Spre deosebire de un perete clasic, peretii despartitori cu greutate redusa aduc mai multe avantaje, atat in procesul de constructie, cat si pentru confort. Compartimentarile cu pereti gips carton asigura o impartire rapida si mai putin costisitoare pentru un spatiu. Mai mult decat atat, pot fi montati cu usurinta, iar timpul de uscare al compartimentarii este mult redus.

Un alt beneficiu al peretilor din gips carton este ca intre parti poate fi foarte usor introdus material izolant sau instalatii. Daca va fi nevoie, acestia pot fi demolati foarte usor. Peretii din gips carton se pot folosi la separarea spatiilor interioare, atat in cazul constructiilor noi, cat si al celor vechi.

Peretii despartitori dublu placati sunt o alternativa foarte eficienta la constructiile traditionale si respecta toate cerintele tehnice si de proiectare. Usile glisante, luminatoarele, ferestrele incastrate se pot integra usor, izolarea termica si fonica se imbina perfect datorita materialului izolant si performantelor placilor, iar peretii din gips carton pot fi folositi inclusiv pentru separarea dormitorului de sufragerie sau de bucatarie.

Datorita faptului ca sunt rezistente la umezeala, placile din gips carton pot fi folosite la proiectarea bailor moderne. Placile din gips carton sunt foarte utile pentru a ascunde instalatii precum conducte de apa sau rezervoarele de WC incastrate.

Pentru a putea fi folositi in spatiile cu acces public, cum ar fi centrele comerciale, mall-urile, cluburile sau peretii semineelor, peretii din gips carton prezinta o buna rezistenta la foc. Peretii de gips carton care au o rezistenta la foc ridicata, au un cost suficient de redus astfel incat clientii MMConstruct sa nu fie nevoiti sa aloce un buget considerabil pentru astfel de achizitii.

Tot in gama de produse MMConstruct se regasesc si peretii despartitori simplu placati care se utilizeaza pentru debarale sau incaperi in care nu exista cerinte tehnice ridicate deoarece au avantajul de a avea grosimea redusa.

Avantajele compartimentarii birourilor cu pereti de gips carton de la MMConstruct prezinta mai multe avantaje, printre care se merita sa mentionam de gama variata de placi care va permite cea mai buna izolare fonica, rezistenta la umezeala, confort termic, un timp redus de constructie, implicit de uscare, spre deosebire de peretii traditionali, flexibilitate, spatiile fiind astfel usor de recompartimentat si remodelat, economie de spatiu datorita grosimii reduse, greutate redusa cu cerinte reduse privind statica, cost redus pentru constructie si renovare.

O alta varianta de compartimentare birouri se poate face cu ajutorul placilor de gips carton. Aceste placi se folosesc pentru a acoperi peretii existenti, din materiale de constructie traditionale, cu ajutrul carora putem indrepta peretii si netezi suprafata, putem asigura securitate la incendiu, economie de energie si izolare termica sau putem ascunde pur si simplu instalatii electrice si termice.