13 June 2024

Păstrează vie amintirea cu fotograful de nuntă din București

A trecut ceva timp de când nu am mai participat la campaniile BlogAdwars, deși îmi plac foarte mult. Însă, astăzi, am un motiv special care m-a determinat să-mi împărtășesc sentimentele. Am fost cerută în căsătorie! Mă simt copleșită de emoții, iar gândul că voi purta rochie de mireasă…
Așa că această campania s-a potrivit ca o mănușă pentru că, pot spune că, deja am făcut pași importanți în pregătirea nunții perfecte. Am găsit rochia de mireasă și pachetul foto video pentru nuntă.
Dar să începem cu ceea ce este cea mai importantă dar și cea mai grea decizie pentru o mireasă, deci și pentru mine: rochia de mireasă. De mică îmi tot făceam planuri ce voi purta în ziua nunții mele. Visam la o rochie simplă și totuși elegantă, care să-mi pună în evidență atuurile corpului meu dar să fie, în același timp, și la modă, să fie senzuală dar să mă simt și bine cu ea, să fie și lejeră pentru a putea dansa. Greu nu?! Ei bine cum am accesat site-ul CasaAnke și am văzut rochiile de mireasă am știut că pot răsufla liniștită. Grijile mele au luat sfârșit pentru că toate cerințele mele erau rezolvate: Toate rochiile mi s-au părut superbe însă cea din fotografie este aleasa mea. În plus, sunt convinsă că și fotograful de nuntă va fi încântat de alegerea mea, pentru că este o rochie artistică,iar pozele vor ieși minunat.
Cea de-a doua grijă pe care deja o pot considera ca și rezolvată este cea a pachetului foto video de nuntă. Nu cred că mai este necesar să spun că este foarte important să ai un fotograf de nuntă profesionist. Doar așa vei putea imortaliza toate momentele acelei zile speciale și amintirea nunții va rămâne vie. Eu nu aș renunța pentru nimic la un fotograf de nuntă profesionist în detrimentul unui amator chiar dacă cel de-al doilea mi-ar cere mai puțini bani. Să fim serioși: vrea mai puțini bani, face mai puțină muncă, iar calitatea va lăsa de dorit. Așa că, prin intermediul acestei campanii lansată de profesioniștii de la BlogAdwards am descoperit fotograful de nuntă ideal. Dar să vă spun sincer ceea ce m-a convins să-l aleg. Trebuie să recunosc că are un portofoliu impresionant, iar pozele sunt din alea care te lasă cu gura căscată…ceea ce îmi doresc și eu să se întâmple când cineva se va uita la albumul meu de nuntă (care apropo o să fie ca unul din cele care sunt prezentate în fotografia alăturată). M-a copleșit pasiunea pe care o pune atunci când fotografiază. Am citit descrierea pe care o are pe site (vă invit și pe voi ș îmi veți da dreptate).Este un om care pe lângă profesionalismul de care dă dovadă și pe care de altfel îl poți vedea cu ochiul liber prin portofoliul lui, se simte pasiunea și bucuria cu care imortalizează fiecare moment al nunții, fiecare emoție a mirilor, frumusețea fiecărui moment…ce mai …tot ceea ce vrei să păstrezi ca amintire și peste ani. În plus, pasiunea și plăcerea pentru meseria sa se vede și din faptul că, după chiar el mărturisește, are grijă să investească în aparatură profesionistă astfel încât rezultatul final să fie mai mult decât perfect. Eu asta numesc un adevărat fotograf de nuntă și pe care l-aș alege și ”legată la ochi”.
Acum că eu sunt convinsă nu-mi rămâne decât să mă bucur de moment și cu siguranță voi recomanda și altor prieteni pachetul foto video de nuntă, cu fotograful din București a căror date de contact le aveți în imaginea alăturată și rochiile de mireasă de la CasaAnke.
casaanke, fotograf de nunta bucuresti, fotovideo nunta