24 June 2024

O alegere perfecta

Soferii se plangeau de faptul ca asigurarile obligatorii au devenit tot mai scumpe si combustibilul s-a scumpit si el. Se stransesera la o intalnire amicala si nu isi putea ascunde frustrarea. Priveau viitorul cu neincredere si evocau vremurile bune in care repetau ca daca se invarteste volanul, iese banul. Berea parca era mai amara si mai ales calda si micii nu alunecau pe gat pana a sosit el si a inceput sa povesteasca o poveste care a captat atentia tuturor: cum a gasit el cea mai ieftina asigurare auto obligatorie pe care a primit-o si prin adresa de e-mail.

Povestea a inceput cu popasul pe site, cu disecarea informatiei si a continuat cu declaratia triumfatoare: am comparat preturile prin rcaautoieftin.ro urmata de actiunea definitiva care i-a adus atat de multa fericire.

Toti au facut ochii mari de curiozitate si un zambet le-a inflorit pe fata. Erau barbati si tocmai de aceea, cea mai mare parte a cheltuielilor din familie se afla pe umerii lor. In curand, copiii mergeau la scoala si aveau nevoie de imbracaminte, de incaltaminte, de caiete si de ghiozdane.

Urmau facturile: la electricitate, la gaze, la apa si la toate cele, luna de luna!

Salariile nu se mai mareau si parca alunecau inevitabil spre faliment.

Din seara aceea insa  nu s-au mai plans niciodata de preturile asigurarilor pentru ca soferul acela le oferise o informatie care valora aur.

Abia au ajuna acasa si s-au grabit sa intre pe site-ul brokerului, sa verifice daca povestea binefacatorului lor era reala sau inventata.

Calculatorul celui mai ieftin RCA era acolo. Istoricul brokerului le sporea increderea in capacitatea de acoperire a fiecarei asigurari. Daca ar fi stiut mai demult, nu ar fi pierdut timp stand la coada la centrele de asigurari, nu ar fi plecat de-acasa, ci ar fi rezolvat totul in trei pasi.

  1. Configurarea asigurarii dorite si alegerea termenului.

2.Plata online cu cardul pe pagina securizata.

  1. Primirea asigurarii prin adresa de e-mail.

Acum regretele erau tarzii, dar ca toti oamenii generosi isi doreau sa le spuna si altora despre descoperirea lor. Brokerul acesta isi desfasurase activitatea din 1998 in Romania, iar ei nu au stiut!

Mai bine mai tarziu decat niciodata! In lista colaboratorilor au descoperit cele mai mari nume ale asiguratorilor din tara si au binecuvantat clipa in care au efectuat plata online si au ales acest mediator de asigurari.

De aici pana la solicitarea altor asigurari nu a mai fost mult. Oamenii au analizat toate asigurarile si si-au dat seama ca:

-nu se face sa plece la drum lung (in strainatate) fara o asigurare de calatorie!

Exista pe site si acest tip prin care persoana care calatoreste mult isi asigura bagajele si se asigura pe sine in cazul in care este victima unui accident sau se imbolnaveste pur si simplu si necesita spitalizare in strainatate.

-locuintele reprezinta ce au mai de pret dupa familie, sanatate si viata si este necesara o asigurare si pentru ele.

Acoperisul poate fi luat de vantul care sufla cu sute de kilometri la ora ca o frunza uscata, zidurile se pot prabusi cand sunt lovite de forta apei, o explozie poate trabsforma totul in ruine.

-oamenii pot provoca daune si vatamari corporale celor din apropierea lor din greseala si este bine sa existe o asigurare din care sa ii despagubeasca.

Pe langa faptul ca siteul brokerului este eficient din punct de vedere economic, este si unul educativ. Tot romanul poate intelege acest lucru, fiindca este invatat pas cu pas cum sa aiba grija de bunurile sale, dar sa ii protejeze si pe ceilalti si bunurile lor.

Rcaautoieftin este un site de nota 10 pe care soferii si toti romanii prevazatori au invatat sa il pretuiasca. Datorita lui viitorul nu mai este incert, iar asigurarile sunt de mare folos. In curand va veni iarna si masinile vor derapa. Cand pe sosea este ghetus sunt greu de controlat. Cine este vinovat cand carosabilul nu este intretinut corespunzator, iar masina personala aluneca asemenea unei sanii, intrand in cea din fata ei?

 

Din asigurarea obligatorie valida vor fi platite pagubele partenerului de trafic. Soferul in cauza va fi fericit daca va detine si CASCO, sa isi poate repara si el masina, fiindca nu se poate ca o masina sa loveasca si sa nu aiba si ea semne ale impactului pe suprafata ei.

Totul incepe cu o recomandare a unui om bine intentionat, iar informatia trebuie dusa mai departe si mai departe, sa ajunga la tot omul, fiindca sunt asigurari suficiente pentru toata lumea.

Contextul economic actual poate fi mult imbunatatit datorita acestor brokeri care isi doresc sa ajute si negociaza cele mai mici preturi pentru clientii lor.

Cu asigurarile valabile la dispozitie, romanii sunt mai siguri pe ei si infrunta cu mai mult curaj conditiile precare in care conduc si salariile mici pe care trebuie sa le imparta pentru a acoperi cheltuieli asa de mari.

Vestea minunata pe care acel sofer generos a dat-o confratilor sai a rodit inzecit, fiindca si altii au intrat pe site, profitand de oportunitati.

Lumea in care traim este mult mai frumoasa, cand oamenii isi impartasesc unii altora experientele pozitive pe care le traiesc.

Intr-o seara de toamna soferii s-au reunit, ochii le straluceau de fericire, gustul mustului era divin, micii erau mai gustosi ca altadata fiindca acum stiau ca exista asigurari auto ieftine de care vizitatorii site-ul se pot bucura.

Daca sunt drumuri bune, masina in perfecta stare si asigurarile obligatorii la un pret accesibil, viata de sofer este frumoasa in esenta!