18 June 2024

Investiti intr-un buldoexcavator Retutilaje pentru performanta maxima!

Exista domenii unde investitiile in materialele de lucru chiar pot ajuta antreprenorii sa depaseasca un anumit prag critic. Site-ul retutilaje.ro este un furnizor si dealer autorizat pentru buldoexcavator Retutilaje de la brand-uri precum Kubota, Magni, Mecalac, GSR, etc.

 

Deseori denumit cutitul elvetian al echipamentelor grele, buldoexcavatorul este excelent pentru proiecte de excavare si sapat de toate dimensiunile – un capat pentru a dezgropa murdaria, iar celalalt capat pentru a o muta. Este masina care este excelenta pentru orice proiect. Este un echipament popular vazut pe multe santiere.

 

Buldoexcavatorul poate fi echipat cu accesorii hidraulice. Acest lucru permite ca masina sa fie utilizata pentru alte sarcini in afara de ridicare si sapat.

 

Cele mai comune tipuri de atasamente pentru buldoexcavatoare utilizate de antreprenori sunt spargetoarele si ciocanele. Acestea permit operatorului sa sparga solurile stancoase, asfaltul si betonul. Atasarea dintilor este buna pentru a sparge inghetul sau solul mai dur, ceea ce face din buldoexcavator o piesa valoroasa, mai ales in climatele nordice. Atasamente populare:

 

-Cuve cu dinti mari;

-Ciocane;

-Cuplaje;

-Compactoare;

-Rippers;

-Maturi si maturatori stradali;

-Plug de zapada si impingere de zapada.

 

Primul buldoexcavator hidraulic a fost vandut in 1948 de Wain-Roy Co. Vandut in principal prin dealerii Ford, Wain-Roy a vandut aproximativ 7.000 de buldoexcavatoare intre 1948 si 1954. In timp ce toate aceste lucruri au aparut, JCB a lansat primul incarcator hidraulic european in 1948. Joseph Syril Bamford a declarat JBC in Anglia cu crearea de remorci cu doua roti. Aceasta a avansat intr-o remorca basculanta cu patru roti, cu adaugarea sistemului de alimentare hidraulic si, in cele din urma, a condus la crearea incarcatorului. Buldoexcavatorul este denumit colocvial „JCB” in Irlanda si Marea Britanie.

 

In 1953, JCB si-a luat incarcatorul hidraulic si l-a adaugat pe o parte a unui tractor cu bratul hidraulic pe cealalta parte, iar buldoexcavatorul multifunctional a luat nastere. Desi JCB nu si-a adus incarcatoarele in America pana in anii 1960, masinile isi faceau deja aparitia.

 

CASE Corporation – o companie americana – a introdus primul buldoexcavator integrat in fabrica in 1957. Odata cu productia de echipamente la scara mai mare, antreprenorii si fermierii americani au recunoscut deja puterea si versatilitatea buldoexcavatorului inainte ca JCB sa soseasca pe pamantul american. Au mai durat 14 ani pana a fost introdus buldoexcavatorul extensibil.

 

Buldoexcavatoarele se pot ocupa de lucrari de amenajare a teritoriului de toate dimensiunile si tipurile, cum ar fi saparea copacilor si mutarea lor in noi locatii, chiar si mentinand radacinile intacte. Ele pot fi, de asemenea, puse la lucru pentru a muta bolovani, pietre si pietris sau pentru a muta murdaria si impinge pamantul la locul lor. Buldoexcavatoarele sunt, de asemenea, grozave pentru saparea gaurilor pentru stalpii de gard sau pentru lucrari minore de excavare, cum ar fi saparea de iazuri mici si elemente de apa. Ele pot fi folosite chiar si pentru a sapa santuri pentru linii de irigare pentru a mentine peisajul udat si sanatos pe tot parcursul anului.

 

Desigur, o masina care poate face mai multe lucrari va poate ajuta sa economisiti bani si batai de cap. S-ar putea chiar sa puteti face o intreaga lucrare de amenajare a teritoriului cu un singur echipament.

 

Buldoexcavatoarele sunt construite pentru a prelua mai multe locuri de munca. La urma urmei, vin echipate cu o cuva care poate culege si muta materiale, precum si cu un brat de sapat care poate excava. Cele mai multe buldoexcavatoare se pot intoarce rapid, astfel incat sa puteti folosi ambele parti pentru a face aceeasi munca, chiar si intr-o curte sau o gradina mica.

 

Cand va ocupati de un nou loc de munca, s-ar putea sa va ingrijoreze folosirea unui buldoexcavator mare intr-o zona cu spatiu limitat. De asemenea, s-ar putea sa va faceti griji ca o masina mica nu va putea face o lucrare adecvata pe un santier mai mare. Cu toate acestea, puteti inchiria buldoexcavatoare intr-o gama larga de dimensiuni si capacitati. Aceste optiuni faciliteaza gasirea buldoexcavatorului potrivit pentru lucrare.

 

Pentru o munca mica, incercati un mini buldoexcavator. Aceste masini compacte pot sapa intre 6 si 8 picioare si pot functiona bine in spatii inguste. Pentru o lucrare medie, incercati un buldoexcavator standard. Aceste masini au 60 pana la 90 de cai putere (CP) si o capacitate de sapat de pana la 14 picioare. Pentru o treaba mare, alegeti un buldoexcavator mare. Proiectate pentru santiere mai mari si peisaje mai dure, aceste masini au pana la 105 CP si pot sapa 15 picioare sau mai mult.

Cand faci lucrari de amenajare a teritoriului, este important sa te pregatesti pentru orice. Puteti intalni sol stancos sau teren accidentat. Veti dori sa utilizati echipamente care pot face fata oricaror surprize pe care le gasiti.

 

Buldoexcavatoarele sunt proiectate pentru utilizare in aer liber si pot aborda o gama larga de tipuri de teren. De la sol impachetat pana la sol afanat, aceste masini se pot naviga cu usurinta. De asemenea, pot aborda cu usurinta atat suprafetele plane, cat si inclinatii.

 

Buldoexcavatoarele pot face multe singure. Cu atasamente, totusi, aceste masini pot face si mai mult. Adaugati accesoriul potrivit buldoexcavatorului si s-ar putea sa puteti inchiria doar un echipament pentru o intreaga lucrare de amenajare a teritoriului.

 

Trebuie sa spargeti un trotuar sau o poteca pentru a face una noua? Puteti adauga un ruptor sau un ciocan la buldoexcavator pentru a-l imparti in bucati si pentru a-l indeparta rapid.