17 June 2024

Descopera posibilitatile de creditare oferite de Omnicredit

Prima platforma de finantare fintech din Romania, Omnicredit, s-a fundamentat pe dorinta de a oferi suport financiar tuturor intreprinderilor. Acest lucru constituie o forma de ajutor al sectorul economic, pentru a consolida baza necesara pentru o dezvoltare cat mai propice. Astfel, pentru antreprenorii mici sau la inceput de drum exista cateva forme de finantare adaptate in functie de nevoile domeniului depistate in peste 15 ani de experienta in plan financiar.

Daca detii o afacere care se confrunta cu anumite piedici financiare, apeleaza la formele de creditare pentru persoane juridice oferite de Omnicredit si ai acces simplu si rapid la sumele de care ai nevoie: https://omnicredit.ro/creditare-persoane-juridice/. Omnicredit pune la dispozitie trei tipuri de servicii de finantare care pot fia accesate atat individual, cat si simultan, in functie de nevoile si obiectivele fiecarei intreprinderi:

Factoring

Accesul la lichiditati este primordial pentru ca o afacere de mici dimensiuni sa reuseasca sa faca fata pe piata. Astfel, pentru acelea care opereaza in baza unor facturi care beneficiaza de perioade de scadenta, asteptarea termenului poate reprezenta o problema majora. De aceea, Omnicredit a dezvoltat serviciul de factoring. Acesta presupune ca institutia financiara sa achite inaintea clientului valoarea sumelor de plata lunare. Ulterior, clientii vor fi notificati cu privire la acest aspect si vor fi indrumati sa vireze banii direct in contul factorului.

In acest fel se asigura un flux de cash continuu, care sa vina in ajutorul ambelor parti implicate. Omnicredit nu ofera doar resurse financiare, ci si de timp. Prin eliminarea celor 30, 60, sau chiar 90 de zile de asteptare pana la incasarea banilor, ofera o sansa in plus de dezvoltare.

Scontare

Similar factoringului, scontarea vizeaza sumele aferente instrumentelor de plata de tipul biletelor de ordine sau a cec-urilor. Astfel, companiile care opereaza folosind aceste metode, pot accesa lichiditatile cu mult inainte de termen. Procesul se bazeaza pe acelasi ciclu firma – institutie financiara – client. Ambele solutii se diferentiaza de o forma clasica de creditare prin simplul fapt ca nu presupun acumularea de datorii fata de institutie. Banii circula constant, reintorcandu-se la Omnicredit la intervale specifice de timp.

Micro-credite

Pentru capital de lucru, investitii sau alte destinatii menite sa ajute afacerea, Omnicredit pune la dispozitie o optiune prin care sa poti solicita sume de pana la 250.000 de lei. Aceasta reprezinta o forma de creditare de lunga durata, care se poate intinde pe un an de zile. Rambursarea se realizeaza esalonat, in rate lunare, la care se adauga un comision de 3% din suma imprumutata.

Ai parte de oferta personalizata

Pentru ca fiecare client se confrunta cu situatii diferite si foloseste sume distincte de bani, este important sa se stabileasca parametri specifici pentru fiecare contract. Astfel, indiferent de forma de finantare aleasa, trebuie completata o cere specifica, unde sa fie furnizate toate detaliile necesare pentru a se putea stabili cea mai avantajoasa oferta.

Beneficiezi constant de consultanta de specialitate

In cazul in care ai nevoie de detalii suplimentare sau de raspunsuri la anumite intrebari, in pagina serviciului vei avea la dispozitie si un formular de contact. Vei putea transmite cu usurinta mesajul catre un specialist care va reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil De asemenea, daca vrei sa beneficiezi de consultanta telefonica, plasezi o cerere in acest sens si vei fi contactat cat de curand.

Intreg procesul se desfasoara online

Omnicredit a simplificat la maxim procesul birocratic, fiind eliminate deplasarile, nevoia de documentele fizice si alte etape care necesitau mult timp. Cu doar cateva click-uri realizezi intreg demersul. Ulterior vei primi contractul pe email pe care va trebui sa il semnezi, pas dupa care vei intra imediat in posesia sumei vizate.