14 June 2024

De văzut: Super-comedia “O piesă deşănţată”

Spectacolul de teatru “O piesă deşănţată” va avea loc în zilele de sâmbătă 24 august şi 31 august la Godot Café strada Blănari nr 14.
Textul dincolo de limitele originalităţii şi deosebit de actual al spectacolului, O piesă deşănţată a fost scris de Lia Bugnar, pe care o vedem şi pe scenă împreună cu actorii Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban şi Andrei Huţuleac. Regia spectacolului este semnată de Dorina Chiriac.
“Lia Bugnar, la rândul său – actriţă de teatru şi film, scriitoare şi, din când în când, regizoare (exclusiv a pieselor sale), se poate lăuda nu numai cu o lungă listă de producţii de succes, ci şi cu o impresionantă colecţie personală de prieteni talentaţi, pe care şi-i alătură pe scenă.
Este şi cazul acestei „piese deşănţate”, al cărei subiect, deşi localizat în spaţiul contemporan autohton, poate fi universal valabil: prima întâlnire a două cupluri de swingeri. Situaţiile nu sunt neapărat răsturnate, ci decurg imprevizibil, iar surprizele ţâşnesc aproape înacelaşi ritm cu al replicilor comice.
Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic între orele 12:00 şi 19:00.