22 May 2024
producator tamplarie pvc

producator tamplarie pvc

Avantajele colaborarii cu un producator de tamplarie PVC care respecta noile norme europene nZEB

Conceptul nZEB a devenit obligatoriu in constructii, incepand cu anul 2021, motiv pentru care dezvoltatorii imobiliari si constructorii au fost nevoiti sa fie mai atenti cum isi aleg un producator de tamplarie PVC. Acest concept se refera la construirea unor imobile cu consum de energie aproape zero. Cu alte cuvinte, dezvoltatorii sunt nevoiti sa construiasca cladiri cu performanta energetica foarte ridicata, iar sistemele PVC sunt un mod facil care ii ajuta sa isi atinga acest obiectiv.

O cladire nZEB este o cladire performanta, al carei necesar de energie este foarte scazut sau aproape egal cu zero. In plus, necesarul de energie al unui astfel de imobil este acoperit cu cel putin 30% energie obtinuta din surse regenerabile.

Sectorul constructiilor este responsabil de aproximativ 40% din consumul de energie din surse neregenerabile si emiterea de gaze cu efect de sera. Din acest motiv, Uniunea Europeana a stabilit o serie de obiective in vederea reducerii poluarii si a consumului de energie din surse fosile. Montarea unor profile realizate de un producator de tamplarie PVC care respecta normele nZEB este o strategie utila, care contribuie la atingerea obiectivelor impuse de UE.

producator tamplarie pvc
producator tamplarie pvc

Iata care sunt o parte din avantajele de care dezvoltatorii pot beneficia in cadrul colaborarii cu un producator tamplarie PVC, precum decoplast.ro:

  • nivel de eco-eficienta ridicat – un producator de tamplarie PVC care fabrica profile ce respecta noile norme europene nZEB vine in intampinarea nevoilor dezvoltatorilor imobiliari, constructorilor si arhitectilor: „Motivele sunt evidente: costurile tot mai mari ale energiei electrice si resursele naturale tot mai limitate si scumpe. In plus, trebuie sa ne aliniem la noile norme Nearly Zero Energy Building (nZEB) pentru toate tipurile de cladiri. Asta inseamna ca energia regenerabila trebuie sa acopere cel putin 30% din consum intr-o cladire cu standard nZEB. Anul acesta s-a observat o afinitate crescuta si pentru smart living, care se reflecta inclusiv in accesorii si device-uri aplicabile sistemelor de tamplarie, cum ar fi clante si yale inteligente sau sisteme de incuietori inteligente cu deschidere digitala, amprenta sau aplicatie pe Smartphone”, explica Mirela Ivascu, partner managerul Decoplast.

  • estetica rafinata si personalizarea – colaborarea indelungata cu un astfel de producator de tamplarie PVC iti faciliteaza completarea designului general al imobilului. Astfel, vei avea siguranta ca rezultatul dorit va putea fi obtinut si in materie de design interior / exterior: „Noi ne focalizam pe oferirea de solutii personalizate, care sa se potriveasca perfect nevoilor si preferintelor fiecarui client. Aceasta abordare ne permite sa cream produse de calitate, realizate cu atentie la detalii, dar si sa construim relatii durabile cu clientii nostri. In contrast, lanturile de magazine cu vanzare in masa comercializeaza produse fabricate in serie. Noi, la DecoPlast, ne-am adaptat strategia, prin productia unor stocuri mai mari si expedierea comenzilor cu mai mult timp in avans pentru a evita intarzierile”, explica Mirela Ivascu partner managerul companiei;

  • masuri eficiente de protectie a mediului – Mirela Ivascu dezvaluie ca unul dintre obiectivele activitatii companiei este de a produce profile PVC din materiale 100% reciclabile: „Resturile rezultate in urma procesului de productie nu sunt ignorate, ci sunt transformate in resurse valoroase. Avem o colaborare stransa cu o firma specializata in reciclare, care preia toate aceste resturi si le transforma in materiale auxiliare, cum ar fi accesorii de tip glafuri. Aceasta initiativa contribuie la reducerea impactului asupra mediului si la promovarea unei economii circulare sustenabile”;

  • durabilitatematerialul cadru folosit si-a demonstrat, timp de aproximativ 20 de ani, longevitatea si usurinta cu care poate fi intretinut;

  • stabilitate exceptionala;

  • siguranta impotriva tentativelor de efractie;

  • eficientizarea costurilor de investitie;

  • un nivel mare de vitrare etc.

Puterea de a privi cu incredere catre viitor este o calitate a relatiei pe care acest producator de tamplarie PVC o ofera tuturor clientilor sai. Indeplinirea tuturor standardelor mai sus mentionate au ca obiectiv respectarea filosofiei companiei de a oferi tuturor colaboratorilor sai putin mai mult decat sisteme PVC.

In perioada 22 – 25 noiembrie 2023, acest producator de tamplarie PVC autohton este prezent in calitate de partener la Saptamana Constructiilor Inteligente. Evenimentul se desfasoara in Bucuresti, la Arena Laminor (metrou Republica). Viziteaza standul si descopera beneficiile unor sisteme PVC care sa respecte noile norme europene nZEB.