24 June 2024

Angela Martini si Dragos Savulescu, un exemplu de putere si iubire

Sotii Dragos Savulescu si Angela Martini au sarbatorit luna aceasta ziua de nastere a fostului actionar al lui Dinamo. Cu aceasta ocazie, Angela Martini a postat un mesaj emotionant pe contul ei de Instagram, in care si-a exprimat recunostinta si iubirea pentru cel mai uimitor barbat pe care l-a intalnit vreodata.

In descrierea postarii, Angela a vorbit despre drumul pe care ea si Dragos l-au parcurs impreuna, unul plin de obstacole si provocari, dar care le-a oferit amandurora sansa de a creste si de a invata unul de la celalalt. “La multi ani celui mai uimitor barbat! Povestea noastra de dragoste este diferita de oricare alta. Majoritatea încep cu bucuria intalnirii si a casatoriei, dar noi am ales un drum diferit, plin de provocari si incercari (bun, am sariat etapa de logodna si am mers direct la casatorie foarte repede)”, a scris sotia lui Dragos Savulescu.

Angela Martini a subliniat faptul ca dragostea lor s-a intarit odata cu trecerea timpului si ca sunt recunoscatori pentru toate experientele pe care le-au avut impreuna: “Vezi tu, nu am avut probleme minore care de cele mai multe ori despart cuplurile. Sunt recunoscatoare pentru asta pentru ca as alege probleme semnificative in locul problemelor minore oricand. Poate este si vina mea, pentru ca mereu am dorit o viata ca in filme, unde dragostea este testata, curajul este necesar, si emotiile sunt la cote maxime. Calatoria noastra a fost “tu si eu impotriva intregii lumi” in adevaratul sens al cuvantului.”.

Angela a mai adaugat si ca Dragos a fost intotdeauna persoana care i-a fost alaturi, indiferent de circumstante. El a fost mereu acolo pentru ea, oferindu-i intotdeauna sprijinul de care a avut nevoie pentru a depasi obstacolele si a-si atinge obiectivele.

“In aceasta zi, cea mai profunda dorinta a mea este ca viata sa te inunde cu bunatate, bucurie si fericire fara limite. Cel mai important, imi doresc sa te inunde cu dragostea pe care mi-ai oferit-o intotdeauna. Daca adevarul a fost interzis, atunci noi incalcam toate regulile. Avem lumina sa luptam impotriva umbrelor, asa ca nu o ascundem. Nu ma tem ca vor afla totul! Era si timpul sa expunem versiunea noastra despre aceste evenimente. La multi ani, iubirea mea”, a scris modelul in dreptul pozelor pe care le-a postat.

Cuplul Dragos Savulescu si Angela Martini este un exemplu de iubire adevarata, aratandu-ne cum sa ne construim relatii durabile si fericite. Cei doi parteneri au invatat sa-si pastreze dragostea vie si puternica, chiar si in fata celor mai dificile provocari.

Dragos Savulescu si Angela Martini sunt, de asemenea, parintii unui baietel frumos, Kyree, care le aduce multa fericire si energie pozitiva.