15 July 2024

Vanzari spatii comerciale Sibiu au contribuit la mutarea afacerii mele

Iubesc Transilvania si multe lucruri care vin din aceasta zona de poveste a tarii. Mi se pare ca trecutul dureros a slefuit-o ca pe un diamant. Daca locurile sunt de poveste, oamenii sunt balsam de pus la rana. Am simtit nevoia sa ies cel putin o saptamana pe pandemia asta si sa imi vizitez meleagul care ma atrage si ma face mereu sa revin la el. Numai cine a experimentat dorul de Ardeal ma poate intelege pe deplin.

Si iata-ma lasand afacerile pe mana managerilor de incredere si a oamenilor apropiati si calatorind catre visul meu.

M-am cazat la Brasov si cu masina am rezervat cate o zi si oraselor medievale, fiinda pe stradutele lor parca ma intorc in timp. Am ajuns in Sighisoara, apoi la Sibiu. Mi-a placut faptul ca oamenii erau atentionati sa poarte masca, iar lumea era disciplinata, fara sa protesteze. Pozitia mastii dovedea maxima constiinciozitate.

In locurile publice foarte aglomerate numai oamenii care uitau mergeau fara masti. Si deodata au aparut doi politisti, dar fara sa fie pusi pe scandal, ci se indreptau catre cei fara masca, discutau cu ei si le dadeau o masca de protectie. Totul a decurs elegant, intelegerea dintre oameni m-a fascinat si asa am inceput sa caut vanzari spatii comerciale Sibiu fiindca mi-am dat seama ca in aceasta parte a tarii stresul este mult diminuat si calitatea vietii mult mai buna.

Magnolia Rezidence este zona mea preferata din Sibiu si am ales un spatiu generos cu vitrina la fel de generoasa, sa imi pot expune produsele de calitate premium si foarte frumoase.

Cititorule, daca doresti sa faci ca mine, ai la dispozitie un spatiu comercial de 206 m.p. in aceeasi zona si in multe altele in alte zone centrale din Sibiu pe care le poti cumpara. Preturile sunt rezonabile, iar investitia mai mult decat inteligenta: cand te vei retrage din activitate, poti inchiria spatiul respectiv, obtinand o suma lunara care sa iti permita sa mergi in excursii, sa te bucuri de viata, sa schimbi masina.

Si dupa ce mi-am asigurat afacerea, am inceput sa caut si casa noua Sibiu in care sa locuiesc cu familia si sa incepem impreuna o viata noua in locul pe care il pretuim enorm.

Aici ritmul vietii nu este nici pe departe la fel de intens ca in Bucurestisi oamenii au stiut sa pastreze intacta legatura lor cu trecutul. Ne plimbam adesea pe strazile incarcate de istorie de cate ori avem timp liber si ne incarcam sufletele cu tot ceea ce este mai pur si mai frumos.

La Sibiu, magazinul nostru mixt prospera si exista si planul B pentru cei care spun ca pandemia va marca intreaga economie a tarii:

investitia respectiva poate fi transformata oricand in depozit pentru marfurile pe care le putem livra si online, in cazul in care vanzarile din mediul fizic scad.

Asa am fost pregatiti mereu ca viitorul sa  nu ne surprinda. A existat planul B excelent pus la punct, sa nu fim afectati de nimic.

Am observat a nici pandemia nu a putut opri oamenii din lumea intreaga sa viziteze Sibiul, Viscri, Brasovul si Sighisoara, prin urmare niciodata o afacere bine pusa la punct nu este sortita esecului in aceste locuri.

Veniti in Ardeal si nu veti regreta, fiindca vor fi fascinati de schimbare si copiii! Oamenii care au trait alaturi de sasi si de maghiari din cele mai vechi timpuri nu pot sa nu fie toleranti!

Cand alegi sa locuiesti si sa muncesti intr-un oras frumos, cu oameni minunati, pe care il iubesti din toata inima, nimic nu ti se mai pare greu si ai impresia ca esti mereu in concediu, deoarece vii cu infinita dragoste la munca.