18 June 2024
dr in uniforma

Uniforme medicale imprimate sau monocrome? Cum le alegi pe cele potrivite

Uniformele medicale sunt folosite in numeroase sectoare de activitate; au devenit indispensabile in cabinete cosmetice, in clinici de recuperare medicala, in cabinetele particulare si de medicina de familie, in azile de batrani si in centre de ingrijire a persoanelor cu dizabilitati, totusi astfel de uniforme sunt utilizate si in alimentatie publica, in centre de panificatie si din ce in ce mai des in restaurante, alaturi de celebrul sort!

Daca citesti aceste randuri cu siguranta cauti uniforme medicale sau cel putin unul dintre articolele de baza – boneta medicala, halate sau pantaloni. In acest articol ne-am propus sa nu discutam despre beneficiile echipamentelor ci dorim sa te ajutam sa te decizi asupra stilului. Sunt mai potrivite pentru afacerea ta uniforme medicale imprimate sau modele monocrome, aceasta este dilema pe care dorim sa te ajutam sa o rezolvi.

Uniforme medicale imprimate pentru un ambient prietenos dominat  vibe si energie

Fie ca vorbim de boneta medicala cu imprimeu floral sau de halate medicale imprimate, este important sa precizam ca aceste piese completeaza cu usurinta un ambient prietenos, proaspat, cald,  tineresc. Astfel de accesorii pot fi integrate cu usurinta in locurile  care primesc copii, clinici de pediatrie, spitale de tratare a micutilor sau in gradinite cu program prelungit si centre de ingrijire a copiilor. Imprimeurile fac minuni in randul celor mici, vor distrage atentia de la situatie – boala, dor de mama, tratament – si vor ajuta personalul medical sau ingrijitoarele sa isi poata realiza sarcinile mai confortabil, mai rapid si mai placut.

Imprimeurile florale, asocierile cromatice contrastante, imprimeurile cu personaje de desene animate distrag atentia piticilor de la realizarea vaccinului sau a tratamentului. Aceste piese pot fi transformate practic in instrumente aliate in vederea realizarii sarcinilor. Sunt placute din punct de vedere estetic si ofera incredere celor ce le poarta, pe de alta parte sunt exact elementele necesare care schimba perspectiva celor mici asupra actului medical, a activitatilor recuperatorii si nu numai.

Cum am mentionat aceste articole colorate contribuie la crearea unui mediu prietenos, pot fi integrate cu succes ca uniforme medicale in centrele de ingrijire a batranilor, clinici de recuperarea sau in centre paliative. Pacientii aflati in astfel de situatii sunt mai sensibili la culori calde, vibrante si raspund mai bine persoanelor ce poarta accesorii si uniforme medicale cu astfel de caracteristici.

Uniforme medicale monocrome – respect, seriozitate, eleganta, lux

Cand vorbim de spitale si interventii care afecteaza starea de sanatate cu siguranta se recomanda folosirea de uniforme monocrome, care impun un plus de seriozitate, profesionalism si totodata respect. O tinuta impecabila atrage dupa sine apreciere, admiratie si incredere si contribuie la crearea unor relatii profesionale echilibrate intre personalul medical/auxiliar si pacient.

Acelasi lucru il vei observa si cand vine vorba de saloane care ofera servicii de intretinere cosmetica sau centre de recuperare si masaj. Vei observa ca pacientii/clientii au o atitudine mai increzatoare cand  intra in contact cu persoane ce poarta uniforme monocrome.

Echipamentul utilizat denota in acelasi timp respect pentru clienti. Alegand articole vestimentare de calitate pentru afacerea ta, vei castiga increderea clientilor, a partenerilor sau a pacientilor pe care ii tratezi.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii seama este calitatea. Indiferent de sectorul in care activezi aceasta este o constanta importanta, esentiala pentru business. Daca vrei sa iti arati aprecierea fata de colaboratori nu ezita sa ceri sfatul unui specialist precum dr in uniforma.