21 June 2024

TouchPie LP27 ecran curbat de 27 inch, Intel pentru activitati online de calitate

Computerele au evoluat continu si rapid, iar fara ele omul modern s-ar afla in mare suferinta. Au aparut si specialisti care fara dispozitive nu ar putea lucra.

Cel putin in perioada pandemica toata lumea a putut observa cat de util este un computer in casa.  Comertul online aproape ca s-a mutat din cartier pe diverse site-uri, sa ajute omul care se teme de riscuri sa comande de acasa si sa primeasca la domiciliu cumparaturile.

Elevii au stat acasa, invatand online, profesorii au lucrat de acasa. Telemunca a inlocuit prezenta fizica la serviciu, oriunde s-a putut acest lucru.

Niciun actor social implicat mai mult sau mai putin in invatamant nu a fost pregatit pentru activitati didactice online si multi au improvizat, incepand cu dispozitivele.

Un telefon cu ecran mic care strica ochii si de pe care nu se pot citi usor toate informatiile, o tableta veche care abia se misca au reprezentat dispozitivele prin intermediul carora elevii s-au putut conecta la clasa virtuala.

In acest moment, in casele cu copii care inca mai merg la scoala este bine sa existe cel putin un TouchPie LP27 ecran curbat de 27 inch, Intel deoarece:

-utilizatorul nu se poate apropia periculos de mult de el, fiindca este mare, iar ochii acestuia nu sunt in pericol. Ecranele mici de pe care copilul se chinuieste sa vada ceva si sa citeasca imbolnavesc ochii. De tableta si de laptop, elevii stau foarte aproape, in timp ce fata de un ecran urias se ia o distanta considerabila.

-memoria generoasa permite salvarea/pastrarea multor lectii/documente utile pe Desktop. Elevii pot salva fise trimise de catre profesori, scheme, comentarii literare, modele de rezolvari ale subiectelor de examen, in timp ce persoanele care lucreaza de acasa fisiere cu lucrarile realizate, tabele, fise de pontaj. Un laptop este portabil, poate fi utilizat independent de sursa de electricitate, dar este renumit pentru memoria sa limitata.  Despre telefon si tableta se pot spune aceleasi lucruri.

– TouchPie LP27 ecran curbat de 27 inch, Intel permite redactarea unor documente mari mult mai usor decat telefonul sau tableta. Butoanele mici ale telefonului, ecranul mic, formatul documentului toate sunt piedici in care scrierii rapide a unor documente de 3-4 pagini. Este mult mai usor sa se scrie de pe o tastatura de calitate premium pe un ecran performant, care are dimensiuni uriase.

-forma moderna si subtire a ecranului permite depozitarea lucrurilor de care este nevoie in activitate pe birou. Un computer cu ecran gros s-ar dovedi incomod in aceasta privinta.

-permite functionarea fara fir si conectarea perifericelor, facand din acest dispozitiv o unitate complexa de lucru. Pot fi conectate si imprimanta , dar si xeroxul sau scanerul la unitate.

Sisteme all in one pc este un laptop ultramodern de birou, cu ecran si memorie mai mari decat cele obisnuite.

Ele pot fi montate oriunde in casa, dar avandu-se in vedere ca oamenii si-au mutat activitatea acasa, este bine sa fie pus pe un biroul confortabil si spatios, pentru a se lucra in conditii excelente.

-produsul poate fi folosit si ca sursa de divertisment, nu numai ca dispozitiv de lucru. Filmele pot fi vizionate mai bine si jocurile online utilizate mai placut intr-un spatiu asa de mare.

Dispozitivul este convenabil si la pret. Costa 3900 de lei, fiind la reducere. Pretul initial a fost de 5000 de lei.

In aceasta perioada de acalmie, cat mai multe persoane ar trebui sa comande acest produs, fiindca viitorul este incert, dispozitivul este de calitate excelenta, iar reducerea de 1100 lei este considerabila.

Exista posibilitatea achizitionarii in rate, cumparatorul putand sa achite 143,92 de lei/lunar.

Datorita formei ecranului vizibilitatea imaginilor este maxima, ele putand sa fie privite din toate unghiurile.

Analiza detaliata a functiilor va demonstra ca TouchPie LP27 ecran curbat de 27 inch, Intel este o adevarata bijuterie pe care elevii invata de placere, iar adultii lucreaza cu drag si toate categoriile de utilizatori se joaca sau vizioneaza filme fiind incantati de el.

Omul modern are nevoie de dispozitive performante, dar cat mai subtiri, care sa ocupe putin spatiu si sa fie tinute cu usurinta in mana sau pe birou si utilizate cu aceeasi usurinta.

Dispozitive la fel de bune din punct de vedere calitativ, la preturi excelente pot fi cumparate de pe site-ul magazinului online   Nutushopall.ro.

Acest magazin aduce in Romania tot ce apare nou in domeniul It ca si romanii sa se bucure de dispozitive moderne, elegante si performante.

In magazin pot fi vazute si alte produse utile care fac parte din alte categorii, cum ar fi: aparate performante de tuns, cablu de date, camere de monitorizare video, barci gonflabile, carduri de memorie si multe altele.

Dupa cum se poate vedea este un magazin bine aprovizionat, iar livrarea se face cu maxima promptitudine. Comenzile plasate pana in ora 16, 30 fiind livrate in aceeasi zi.

Sistemul de plata este si el flexibil, banii pe produse pot fi dati:

-cash la livrare

-prin transfer bancar

-prin card in conditii de maxima securitate

-in rate.

Cine doreste produse mai ieftine, dar la fel de bune calitativ se poate indrepta care urmatoarele categorii: Resigilate si Oferte speciale.

Un computer bun inseamna:

-pastrarea sanatatii ochilor

-spatiu de memorare generos

-imagini clare, scris citet, tabele ce pot fi citite perfect fara probleme

-o sursa de divertisment pentru toti ai casei.

Investitia se impune sa fie facuta acum, fiindca reducerea de pret este mare si mai tarziu pretul la dispozitive It va fi din nou in crestere, fiindca se mai fac ore online.