13 June 2024

Top 3 modele de parchet din lemn care te vor provoca să amenajezi

Amenajarea locuinței este un proces complex, iar dacă nu pornești de la bun început de la un plan concret, riști să investești în elemente nepotrivite care te vor forța ca după un timp să le înlocuiești. Mai ales atunci când vine vorba despre tipul de pardoseală pe care o vei folosi pentru completarea amenajărilor interioare este necesar să acorzi o atenție deosebită. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, este important să te asiguri că parchetul este de o calitate înaltă pentru a te putea servi excelent pentru zeci de ani.

Tehnologia a evoluat și astăzi este posibil să găsim pe piață opțiuni care să creeze interioare elegante și deosebite, dar este important să alegi opțiunea care se potrivește cel mai bine cu preferințele și dorințele tale. Astfel, în rândurile ce urmează vom vorbi despre diverse tipuri de parchet care pot să fie incluse în amenajări interioare și te vor inspira să creezi amenajări de vis.

 

Parchet de lux

 

Printre cele mai apreciate tipuri de parchet se numără cel de lux care, deși este unul dintre cele mai costisitoare, calitatea este dincolo de cuvinte. Parchetul din lemn de lux este o lecție de stil și durabilitate care sfidează timpul. Având un aer aristocrat, este potrivit pentru amenajări interioare de lux în care accentul se pune pe calitatea elementelor utilizate. Parchetul de lux este special nu doar prin preț. De fapt prețul reflectă unicitatea modelului. Fiecare placă din lemn natural, atent aleasă, poartă unicitatea lemnului. Apoi este montată în modele deosebite, lamelă, cu lamelă, într-un model cu note artistice. Meșterii parchetari investesc muncă, timp și migală pentru fiecare placă în parte pentru un panou cu aspect real special.

Parchetul de lux este dedicat iubitorilor de frumos, care pun accentul pe calitate dincolo de tendințe și stiluri de amenajări interioare. În momentul în care folosești un parchet de lux, vei putea transforma pardoseala în piesă de rezistență a întregii amenajări.

 

Parchet dublu stratificat

 

O opțiune la fel de impresionantă și rezistență este parchetul dublu stratificat de la https://www.almaparchet.ro/ . Acesta este un tip de parchet care se diferențiază prin elegantă, ecologie, structură și durabilitate, fiind un tip de parchet 100% din lemn. În plus, permite instalarea peste un sistem de încălzire în pardoseală care este util mai ales în sezonul rece. Pe cât este de frumos pe atât este și practic. Este o alegere durabilă, acest parchet stratificat fiind fabricat din lemn în două straturi, după cum îi spune și numele, fiind o investiție în confortul personal pe termen lung.

Parchetul dublu stratificat este disponibil într-o mulțime de nuanțe și finisaje care te vor inspira să creezi amenajări interioare impresionante.

 

Parchet triplustratificat

 

Acest tip de parchet este realizat din trei straturi realizate integral din lemn, fiind o opțiune excelentă pentru cei care doresc să includă în amenajările interioare confortul și căldura acestui material atât de deosebit. Stratul superior al parchetului triplustratificat este realizat din lemn de esență tare, cel din mijloc din esență de lemn moale iar cel inferior este furnir tehnic. Parchetul triplustratificat este iarăși o opțiune foarte bună pentru a instala și un sistem de încălzire în pardoseală.

Parchetul triplustratificat este durabil și stabil dimensional, asigurând un aspect estetic deosebit pe termen lung. Este un tip de parchet care este disponibil în foarte multe nuanțe deosebite și finisaje care să încânte privirea.