13 June 2024
Tendințe de design interior care vor crește valoarea casei

Tendințe de design interior care vor crește valoarea casei

Aspectul și senzația casei dvs. are un impact semnificativ asupra cât de bine se vinde. Stilurile vechi, lipsa de iluminat și spațiile mici și neorganizate sunt toate opriri pentru potențialii cumpărători. Înainte de a vinde, concentrați-vă pe actualizări bazate pe cele mai noi tendințe ale anului. Aceste actualizări vă vor oferi cea mai mare valoare pentru dolarul dvs., vor impresiona potențialii cumpărători și vor adăuga valoare casei dvs.

Am împărțit în patru tendințe populare de design interior din 2021, inclusiv opiniile experților și analiza costurilor. Aceste detalii vă vor ajuta să decideți pe ce să vă concentrați înainte de a vă vinde casa anul acesta.

Baie: Iluminat la depozitare

Opinia experților: Băile primesc în sfârșit atenția pe care o merită. Clienții s-au săturat să se înghesuie în băile de tăiat cookie; ei caută o oază, un loc unde să scapi și să te relaxezi un moment.

Renovarea băii dvs. este o ispravă uriașă și care va plăti în pică la final. Aproape jumătate dintre consumatori, 49%, sugerează că motivul refacerii băii este actualizarea suprafețelor uzate, a finisajelor și a materialelor, conform raportului de impact privind remodelarea.

Dacă nu sunteți pregătit din punct de vedere financiar sau psihic pentru o renovare completă, concentrați-vă pe caracteristicile care sunt la modă acum. Aceasta include iluminarea actualizată, suprafețele moderne și o cadă elegantă, care este centrul „oazei”. Iluminatul este deosebit de popular și acum:

Oamenii caută iluminarea potrivită pentru a surprinde nu doar ultimele tendințe.

Daca vrei sa scapi de o grija, ai putea sa apelezi la un designer de interior specializat in servicii de design interior care sa se ocupe de acest aspect pentru tine. Acesta te-ar putea ajuta sa alegi mobilierul potrivit din prima, astfel incat sa economisesti si timp si bani.

Bucătărie: Tuxedo Style

Opinia experților este că bucătăriile de smoching elegante, simple și echilibrate oferă proprietarilor de case un aspect clasic, cu contrast izbitor, contemporan. Combo-ul clasic completează, de asemenea, o altă tendință în creștere în bucătărie și baie – metale mixte. De la iluminat la instalații sanitare, la hardware, designeri și proprietari experimentează combinații de finisaje precum popularul negru mat și alamă.

Bucătăria este unul dintre cele mai populare locuri din casă și, în fiecare an, există o tendință diferită de design interior care dictează actualizări și remodelări. Anul acesta, este vorba de a contrasta întunericul cu albul – gândiți-vă: aparatele din oțel inoxidabil negru cu plăci de metrou albe și gri.

Folosește lemn de esență tare la pardoseală

Opinia experților: Fie că este vorba de lemn de esență tare nou sau de remodelare a pardoselilor de lemn de esență existente, este vorba de lemn. Tone de clienți își rup covorul și refac podelele de lemn de dedesubt. Aproape toată lumea pare să-și dorească lemn de esență tare.

Pardoselile din lemn de esență tare îmbunătățesc drastic aspectul casei dvs., adăugând o senzație bogată greu de surprins cu covorul. Dacă aveți deja podea din lemn de esență tare, nu o înlocuiți.

Pentru mai multe sfaturi poti sa apelezi la o firma de servicii de design interior. Specialistii de la Studio West Concept te pot ajuta sa-ti decorezi casa asa cum ai visat.

Citeste și Amenajarea holului – Idei pentru o primă impresie de neuitat

Sursa foto pexels.com