19 June 2024

Specificatiile anvelopelor 215/50 R17

Anvelopele pentru iarnă sunt create special pentru deplasările pe vreme dificilă și temperaturi reduse, pentru a oferi siguranță și rezistență sporită. Testate riguros în condiții de temperaturi sub 7 grade Celsius, aceste cauciucuri sunt proiectate pentru a face față provocărilor vremii capricioase de iarnă.

Zăpada, gheața și poleiul înseamnă de multe ori provocări pentru șoferi, chiar dacă sunt experimentați. Conducerea în conditiile de iarnă trebuie să redevină o sarcină ușoară, inclusiv pentru șoferii începători.

Mașinile dotate cu cauciucuri de iarnă de calitate sunt cele mai bine pregătite pentru a înfrunta vremea rece, carosabilul alunecos și capcanele din trafic. Anvelopa  model 215 50 r17 iarna este una din cele mai căutate modele de anvelope de iarnă.

Mai mulți producători de anvelope au introdus acest model în oferta lor, printre care amintim Kelly Winter, Nokian Nordman, Viking Wintech, Barum Polaris sau Continental Winter.

Magazinul online Anvelope Discount oferă clienților o varietate mare de anvelope iarnă 215 50 r17, capabile să ofere stabilitate,rezistență și anduranță, în condiții de carosabil umed, alunecos, acoperit cu gheață sau zăpadă. Inovațiile tehnologice și metodele noi de prelucrare a cauciucului au condus la modele din ce în ce mai performante de anvelope de iarnă.

Alegerea celor mai bune anvelope de iarnă înseamnă pentru șoferi un demers înțelept. Rezistența la alunecare, aderența la carosabilul ud, înlăturarea apei în mod eficient se datorează canelurilor adânci ale benzii de rulare. Un set de anvelope 215 50 r17 iarna este fabricat din cauciuc de calitate, special ales pentru proprietățile sale.

O mașină dotată cu cauciucuri iarna 215 50 r17 este echipată ideal pentru iarnă. Dacă vrei să beneficiezi de calitățile acestei anvelope, e bine să ții cont de parametrii anvelopei, pentru a alege modelul potrivit pentru mașina ta. Atunci când conduci o mașină echipată cu anvelope greșit alese, riști accidente, mai ales pe vreme nefavorabilă de iarnă.

Lățimea cauciucului este 215 mm, indicele de sarcină este 95, corespunzător unei greutăți de 690 kg. Anvelopa de iarnă model 215 50 r17 are un diametru al jantei R17, iar raportul dintre înălțimea flancului și lățimea anvelopei este de 50 mm.

Indicele de viteză V înseamnă o viteză maximă admisă de 240km/h, pentru autovehiculul dotat cu aceste anvelope.

Cauciucul model 215 50 r17 se mândrește cu dimensiuni generoase. Această anvelopă de iarnă este recomandată pentru utilizare intensă, având o rezistență excelentă în timp. Indicele de aderență pe suprafața umedă al anvelopei este C. Acest model de cauciuc ajută la reducerea distanței de frânare pe carosabil ud .

Modelul de cauciuc de iarnă este unul performant, fabricat din material de calitate, pentru o siguranță sporită a conducătorului auto. Rezistenta la rulare a anvelopelor determină direct consumul de combustibil. Cu cât este mai redusă rezistența la rulare, cu atât mai mică este cantitatea de carburant folosită de autovehicul, iar implicit va avea loc o generare mai redusă a emisiilor de carbon. Principiile ecologice de protejare a mediului sunt prezente inclusiv alături de tehnologiile de fabricație a celor mai moderne anvelope, pentru cele mai cunoscute branduri.
Indicele de zgomot al acestei anvelope este de 72 dB, un nivel destul de redus, pentru o astfel de anvelopă de iarnă. Dacă optezi pentru o anvelopă cu nivel mic de zgomot, silențioasă, atmosfera devine confortabilă în interiorul vehiculului. Anvelopa de iarnă este menită să conțină calități de stabilitate și confort, pentru un echilibru perfect. Tehnologiile avansate de fabricație oferă mai multă siguranță pe drumuri, pentru ca șofatul în vreme de iarnă să fie o experiență cât mai reușită.

Acest tip de cauciuc este caracterizat prin flexibilitate și rezistență. Compoziția acestei anvelope este testată și verificată în condiții de temperaturi scăzute, specifice iernii. Numărul mare de caneluri, profilul adânc și modul de dirijare al apei ajută la evitarea derapajelor pe suprafețe acoperite cu apă și zăpadă. Acest model de anvelopă de iarnă este concepută pentru autovehicule moderne, fiind ușor de montat și de reglat.

Zona augmentată a  amprentei cauciucului oferă un grad înalt de  tracțiune pe carosabilul umed, iar distanța de frânare este mult diminuată, pentru evitarea accidentelor. Un autovehicul stabil este ideal pentru siguranța traficului, în marile orașe, pe drumuri lungi, pe trasee dificile, etc. Indiferent de starea vremii, cauciucurile de calitate contribuie la o călătorie cât mai plăcută și confortabilă.