18 June 2024

Skipperacademy.ro – complice la alegerea unui cadou de vis

Imparatia apelor reprezinta cea mai mare bogatie pentru omenire, daca o exploreaza cu maxima prudenta. Acolo unde este apa este multa viata. Pe malul raului respectiv cresc plante iubitoare de apa, pe fundul lacurilor sau al marilor co-exista diferite specii de pesti, mamifere acvatice corali, crabi, un ecosistem inepuizabil.

Apa tratata corespunzator ajunge in case si apartamente si ajuta la pastrarea igienei corporale si a spatiului locuit. Tot apa din lacuri sau rauri sustine plantele din gradini si datorita ei, hrana oamenilor concretizata in legume si fructe se coace la soare.

Si animalele sunt adapate tot datorita lichidului vital al planetei.

Apele produc energie prin forta lor si atrag turistii prin frumusetea si prospetimea lor. Calea maritima este de multe ori cea mai dreapta si scurta sau chiar unica posibilitate ca o localitatea situata pe o insula sa tina legatura cu alte orase si asezari.

In timpul verii, o calatorie cu barca pe canalele Deltei Dunarii are rolul de a racori si de a racorda turistii la frumusetea si salbaticia locului.

Pentru localnici, detinerea unui permis de conducere a unei ambarcatiuni este prioritara. Un permis reprezinta sansa de a castiga banii mai usor prin practicarea navigatiei in scop turistic.

Pescuitul este mai greu si necesita mai multa munca, dar este placut ca o persoana sa conduca un grup de turisti pe drumuri stiute doar de ea si sa le capteze atentia prin legendele locului pe care le povesteste cu talent.

SkipperAcademy este o scoala de navigatie renumita in Romania si solicitata si de cursanti din afara tarii datorita specialistilor instruiti temeinic si cursurilor excelent organizate.

www.skipperacademy.ro devine complicele celor care doresc sa le ofere celor dragi un cadou de senzatie: un curs pentru obtinerea permisului de conducere a unei ambarcatiuni la categoria dorita de persoana respectiva.

La SkipperAcademy.ro se face o scoala temeinica, se dau lectii care pregateste cursantul sa actioneze in situatii limita si sa ia decizii corecte pe loc.

Profesorii raman alaturi de studentii lor pana acestia obtin permisul de conducere. Rezultatele scolii sunt remarcabile, rata de promovabilitate fiind maxima.

Organizatorii cursurilor tin cont de timpul disponibil al cursantilor, ajutandu-i sa utilizeze eficient aceasta resursa pretioasa. Preturile sunt accesibile si oneste, raportate la calitatea lectiilor.

Pe site se afla un calendar al cursurilor si categoriile de permise care se pot obtine. Aceste informatii complete ii permit vizitatorului sa se orienteze rapid si sa se inscrie la cursul dorit.

O calificare in plus, un permis in plus isi vor dovedi utilitatea pe parcursul vietii.

Inscrieri la cursuri de navigatie pot fi oferite ca daruri de Mos Nicolae sau de Mos Craciun, mai ales ca acestea vor incepe curand.

Primul curs clasele C+D incepe la data de 7 decembrie 2021 si se termina in martie 2022. Vestea buna este ca teoria se preda online si cursantul nu este nevoit sa plece de acasa sau sa se invoiasca de la serviciu. Lectiile se desfasoara pe Zoom (platforma pe care o folosesc si copiii la scoala) de marti pana vineri, intre orele 19,30-21,30.

Practica se desfasoara pe lacul Snagov, in februarie sau in martie, cand isi doreste cursantul.

Acest curs se adreseaza celor care doresc sa conduca ambarcatiuni in ape interioare sau in ape maritime la 6 mile de tarm.

Oferind unei persoane acest curs cadou, la inceputul primaverii ea se va afla in posesia permisului de conducere a ambarcatiunii si va fi pe deplin multumita de modul in care a valorificat timpul.

Profesorii au multa experienta si multa rabdare de aceea cursanti nu rateaza examenul de obtinere a permisului de conducere dupa ce fac scoala.

Pe site-ul scolii, cursantii gasesc toate informatiile de care au nevoie atat inainte de inscrierea la curs, cat si dupa finalizarea acestuia, pentru pregatirea dosarului pentru examenul de obtinere a permisului, dar si despre modul in care decurge examenul.

De ce este motivata o persoana sa se inscrie la cursuri pentru a obtine permis clasa D? Pentru ca datorita acestui document va avea voie sa conduca ambarcatiuni pe lacuri, pe rauri si fluvii curgatoare si in Delta Dunarii pana la varsarea in mare.

Daca se afla intr-un sat de pescari, permisul clasa D il ajuta pe detinator sa supravietuiasca pe el si intreaga familie. Sunt necesare drumuri la cel mai apropiat oras pentru aprovizionare, la terenurile aflate in posesie, uneori si ca sa ajunga copilul la scoala drumul se parcurge cu barca, fiindca nu se poate altfel.

E totusi frustrant sa poata conduce cineva barca pe Dunare, pe raurile mari ale tarii, dar sa ii fie interzis accesul la mare din cauza lipsesi permisului clasa C. Evident ca nu doreste sa se avante in mijlocul marii sau al oceanelor aflate in vecinatatea casei sale, dar cel putin sa poata naviga la 6 mile de tarm.

Permisul clasa C ii permite acest lucru, de aceea el completeaza permisul clasa D.

Exista un curs interesant de comunicatii maritime. Certificatul care atesta absolvirea acestuia permite navigarea in tari straine.

Trebuie subliniat faptul ca deplasarea pe rauri, mari si oceane reprezinta o alternativa la deplasarea pe cale rutiera si ca numarul accidentelor intre ambarcatiuni este mult mai mic decat cel inregistrat pe soselele tarii.

Un curs la SkipperAcademy.ro este o forma de reconversie profesionala care poate schimba si infrumuseta viata radical. Familii intregi s-au mutat in Delta, seduse de frumusetea si linistea locului, au restaurat case si au inceput sa se ocupe de turism.

Multe dintre hotelurile si pensiunile din zona pun la dispozitia oaspetilor si ambarcatiuni conduse de persoane responsabile pentru excursii de o zi la rezervatiile naturale si la cramele din zona.