15 July 2024

Sfaturi utile pentru saltele de pat

Achizitia unei saltele este o decizie foarte importantă pentru calitatea somnului și confortul nostru . Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegi salteaua visurilor tale ! Iti prezentam cateva sfaturi si speram sa iti fie de ajutor !

Cumpararea unei saltele de pat  este o decizie  importantă pentru calitatea somnului și confortul general. Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegi salteaua mult visata ! OrtoFlex iti prezinta cateva sfaturi si speram sa iti fie de ajutor !

La ce trebuie să fim atenți când căutăm saltele?

Majoritatea nu stiu la ce să fie atenti când caută o saltele de pat! În principiu, sunt câteva detalii la care trebuie să fim atenti si sa le le urmărim.

Primul lucru  la care trebuie să fim atenți este duritatea, adică cât este de tare sau moale salteaua. Duritatea se alege în funcție de: preferința pesonală, recomandări medicale (pentru probleme cu spatele se aleg saltele ortopedice ), kg persoanelor care o folosesc.

Un alt aspect foarte important  este husa saltelei . Aceasta poate să fie detașabilă sau fixă, o husă detașabilă se poate spăla și este un plus foate mare pentru întreținrea saltelei în timp.

Importantă este și garanția oferită de producator . În general sunt oferite garanții de 2, 3, 5, 10 ani pentru saltele. Cu cât garanția este mai mare, cu atât șansele să alegem o saltea bună și trainică sunt mai mari. Deci mare atentie la acest aspect !

Beneficii care merită sa fie menționate sunt *Perioada de testare *, un aspect foarte important să poți să returnezi / schimbi salteaua dacă nu ți se potrivește.

Cea mai comuna dimensiune folosita la saltele 160×200 cm este perfecta pentru un cuplu adult , dar exista si dimensiuni pentru dormitoare mai mici sau mai mari .

În cazul in care suferi de alergii poți alege o saltea care oferă protecție împotriva alergenilor, cum ar fi acarienii, praful de casă și altele. Există saltele care au husă detașabilă și lavabilă, tratate cu Aloe Vera sau Silver ușor de întreținut.

Citeste recenziilor și evaluărilor altor cumpărători , poate oferi o perspectivă reală asupra experiențelor lor cu o anumită saltea și te poate ajuta să faci o alegere buna.

Păstrarea acestor aspecte în minte în timp ce cauți o saltea te va ajuta să faci o alegere inspirata și să găsești produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale individuale și a bugetului de care dispui.