18 June 2024

Servicii funerare Sibiu calauzesc sufletele spre lumina

Este atat de fragila granita dintre viata si moarte, incat decesul cuiva drag te poate lua complet pe nepregatite! Stii ca a trecut de o anumita varsta si ca nu poate trai vesnic, dar mintea refuza sa accepte despartirea. Incerci sa te consolezi cu gandul ca pentru cel care era hranit, spalat, dus la baie de alte persoane si pe care il chiuiau durerile moartea este o izbavire, dar tot ti se umplu ochii de lacrimi, cand sufletul acestuia a iesit din trup.

Calatoria finala a sufletului catre lumina sau catre cer necesita pregatire speciala si multa alergatura, iar sufletul indurerat nu se mai poate ocupa de toate acestea, fiindca este prabusit din cauza pierderii.

As alege fara sa stau pe ganduri firma de servicii funerare Sibiu care se numeste Casa Funerara Condoleante Sibiu si se conduce dupa principiul ca specialistii ei trebuie sa conduca sufletele catre lumina!

E ciudat ce se intampla dupa moarte: trupul are nevoie de ingrijiri speciale si este ingopat in pamant, contopindu-se cu universul, iar sufletul calatoreste catre cer. Poate ca tot ce se petrece cu sufletul este o enigma si am plasmuit noi acest drum catre nemurire, cert este ca trupul neinsufletit are nevoie de multa ingrijire ca inmormantarea sa aiba loc la timp si in conditii decente.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus, merita sa se poarte numele Condoleante deoarece:

-are program non-stop. Un apartinator se linisteste, cand suna disperat la o firma de pompe funebre la miezul noptii si o voce calda ii raspunde:

-Condoleante! Suntem aici sa va fim de folos si in curand trimitem echipa sa preia decedatul. Va vom ajuta sa ii conduceti sufletul catre lumina si sa isi gaseasca odihna de care are nevoie.

Dupa ce primesti asigurarea ca totul va fi bine si ca nu esti singur in fata nenorocirii, puneti la punct detaliile. Mai intai esti consiliat pas cu pas sa intelegi si sa accepti ce se intampla si mai ales sa constientizezi ca viata ta trebuie sa continue, sa poti avea grija de mormant, sa faci parastasele la timp si sa te ocupi de inmormantare.

Trebuie sa iti dai acordul ca firma sa actioneze in locul tau, sa alegi sicriul, sa iti exprimi dorintele legate de pregatirea decedatului pentru ceremonie.

Firma se ocupa constiincios de toaletarea decedatului, dar imbalsamaea trebuie sa o solicite apartinatorul si aceasta se impune si in conditiile in care vremea s-a racorit. Imbalsamarea protejeaza trupul lipsit de viata de oportunistii invizibili, dar si participantii la ceremonie si este o forma de respect.

Gandeste-te la toti cei care vor sta la priveghi in aceeasi incapere cu sicriul si chiar daca este sigilat, un trup aflat in descompunere, iti poate face oricand surprize neplacute, daca nu a fost conservat corespunzator!

Este o dovada de generozitate, oricat ar costa, sa soliciti un machiaj special al fetei prin care sa se reconstituie trasaturile din timpul vietii ale decedatului, mai ales daca acesta este expus privirilor.

In sicriu el trebuie sa arate impecabil, fiindca sufletul lui face acea calatorie spre lumina si este insotit de zeci de participanti la inmormantare.

Firma prezentata mai sus are in stoc zeci de modele de sicrie, de la cele economice, usoare si simple, din lemn de brad, la cele de mijloc, din lemn de esenta tare, cu decoratiuni pe cruce si pe capac, pana la sicrie de lux.

Fa alegerea cea buna pentru cel drag, gandindu-te ca pleaca din aceasta lume cu hainele de pe el si cu sicriul!

Ajutorul firmei este de neinlocuit, fiindca specialistii ei te scutesc de drumuri inutile si dureroase. Datorita lor, nu mai mergi la medicul de familie dupa certificatul de deces, fiindca au medic care costata decesul la preluarea decedatului sau cand acesta este dus in sala special-autorizata pentru pregatirea lui.

Angajatii de la pompe funebre fac totul si sa nu te gandesti ca le este usor, dar doresc sa te menajeze si sa iti ofere timpul necesar acceptarii. Clipele acelea pretioase in care reprezentantii firmei alearga pentru a pune la punct toate detaliile inmormantarii le poti petrece langa sicriu.

Este tot ce mai poti face in clipele indoliate: sa iti iei la revedere cum se cuvine si sa alegi cele mai bune servicii funerare pentru cel drag.

Aceeasi firma de pompe funebre asigura si transportul funerar cu masina autorizata special, care a fost igienizata atent inainte si care este prevazuta cu frig. Sa nu te temi sub nicio forma, daca inhumarea are loc intr-o zi cu temperaturi caniculare, fiindca firma iti poate inchiria capacul frigorific de care ai nevoie, iar in masina funerara, in locul in care este asezat cu grija sicriul, sunt temperaturi scazute!

Firmele care actioneaza sub stindardul dispeceratului national 07Funerare se caracterizeaza prin urmatoarele particularitati:

-au program non-stop si pot raspunde oricand solicitarilor clientilor. La nevoie, pot actiona de urgenta.

-sunt oneste si preturile lor accesibile si apartinatorilor cu posibilitati financiare mai reduse.

-dispun de personal si baza materiale necesara pentru a organiza o inmormantare de la inceput si pana a sfarsit, incluzand aici si parastasul.

-personalul dovedeste maxim respect si fata de apartinatori, dar si fata de decedati.

-respecta dorintele familiei si cunosc perfect traditiile legate de inmormantare.

-exista numeroase cai de contact cu operatorii de servicii funerare, astfel incat cei care au nevoie de serviciile lor, sa le solicite cat mai repede posibil.

Exemplele pot continua, iar calitatea serviciilor se reflecta in evaluarile clietilor si ale tuturor participantilor la ceremonie.

Sa conduci sufletele catre lumina reprezinta o misiune extrem de grea, dar nobila!