14 June 2024
sedinta foto de Craciun

Sedinta foto cu copii si familia

Cand astepti un copil, vei avea atatea alegeri importante de facut, insa una dintre cele mai importante decizii va fi alegerea fotografului de nou-nascut, care sa se ocupe de amintirile lui bebe si ale familiei.

Inainte de a angaja un fotograf de nou-nascuti, trebuie sa stiti ca acest stil de fotografie este o abilitate si ca parinte iti doresti sa gasesti un fotograf in care sa ai incredere sa-i lasi nou-nascutul in mainile sale, stiind ca va fi in siguranta.

Exista fotograf specializat in fotografia de nou-nascut?

Da, exista. Ei pentru a deveni profesionisti si pentru a invata cum sa lucreze cu copii fac multe cursuri de specializare. Lucrand zilnic cu bebelusi au experienta si pot lucra in conditii de siguranta, stiu cum sa manipuleze pe cel mic.

Folosind recuzita si fundaluri, la care se adauga dragostea parintilor si experienta fotografului, asa zice ca aveti toate ingredientele pentru sedinte foto nou nascuti reusite.

sedinta foto de Craciun

Cand se programeaza sedinta foto?

Una dintre principalele intrebari ale parintilor este care este cel mai bun moment pentru a fotografia copilul? Bebelusii cresc atat de repede, de aceea este important sa programati sedinta foto cat mai devreme. Ideal ar fi in primele doua saptamani de viata bebelusului cand este foarte somnoros.

Retineti ca ar trebui sa va programati sesiunea foto la nou-nascut in primele doua saptamani de viata ale nou nascutului, deci trebuie sa incepeti cautarea unui fotograf nou-nascut inainte ca copilul dumneavoastra sa se nasca. Fotografii de nou-nascuti au rezervari chiar si pe 2 luni. Cu cat poti programa sedinta foto mai devreme, cu atat vei avea sanse mai mari sa obtii fotografiile dorite pe care le doresti.

Programarea din timp va ofera de asemenea sansa de a va pregati, la fel si fotograful va putea alege recuzita, imbracamintea sau alte accesorii pentru ca sedinta foto sa fie una reusita. Fotografiile cu nou-nascuti sunt amintiri pe care le veti pretui pentru intotdeauna. Sunt fotografii ce vor ramane in mostenirea familiei peste generatii si peste uitandu-va la ele veti retrai cu drag momentele din urma.

Primul lucru pe care il puteti in timpul unei sedinte foto nou-nascut este ramai calm si relaxat. Stai linistit, sesiunea foto merge bine si totul este sub control, fotograful si asistentul sau stiu ce fac. Aminteste-ti, nu doar fotografiezi amintiri, ci le creati in acel moment.

Discutati din timp despre recuzita cu fotograful. Multi fotografi de nou-nascuti au tot ce au nevoie la studio, daca aveti insa lucruri personale le puteti aduce pentru a le introduce in sedinta foto. Daca este inpreajma sarbatorilor de iarna si mai bine, puteti organiza si o sedinta foto de Craciun, o sedinta foto tematica.

Articol optimizat in motorul Google de SEO Digital – Advertoriale SEO