13 June 2024

Scaune potrivite pentru bucatarie

Pentru multe persoane, bucataria cu o masa rotunda si scaune asortate formeaza centrul apartamentului. Aici nu numai ca se serveste fiecare masa a zilei, dar aici se desfasoara chiar si o seara confortabila de joc cu prietenii sau la grupuri de discutii. Cei ce doresc sa asigure confort, opteaza pentru scaune tapitate in locul scaunelor din lemn. Atunci cand vrei sa iti cumperi cele mai bune scaune poti opta pentru o gama variata de produse, toate fiind disponibile in magazinul nostru online. Alege scaunele care sa te avantajeze si vei descoperi cat de usor este sa obtii confort si un design interesant in casa ta. De asemenea, in momentul in care vrei sa iti cumperi cele mai bune scuane, va trebui sa tii cont si de calitate, dar si de materiale si culori.

Sfaturi utile pentru a alege cele mai bune scaune

Culoarea gri este cea mai populara culoare pentru mobilierul tapitat si pentru scaunele tapitate,ce sunt folosite in bucatarie. Nu fara motiv, nuanta mobilierului si a textilelor de casa este considerata o culoare de tendinta atemporala. Scaunele gri sunt greu sensibile la murdarie si pot fi combinate perfect cu alte culori.Albul si bej-ul sunt de asemenea culori potrivite si pline de viata, precum si cu tonurile de lemn. De asemenea, culoarea acestor scaune de bucatarie se vor potrivi de minune si cu acele culori mai iesite din comun, precum rosu sau negru si se armonizeaza cu peretii verzi, galbeni si albastri.

Alte caracteristici ale scaunelor de bucatarie sunt:

  • Culorile neutre ce pot fi usor combinate
  • Adesea disponibile ca un set de sase sau un set de patru
  • Tapiterie matlasata sau neteda
  • Husa: piele artificiala – rareori piele naturala – sau material textil
  • Cadru: adesea din lemn de culoare deschisa (trei sau patru picioare) sau cadru din otel tubular si scaun cantilever

Desigur, scaunele in culori neutre nu sunt potrivite doar pentru bucatarie , ele pot fi amplasate si la mesele din sufragerie.

Scaunele cantilever sunt scaune de bucatarie al caror model este format dintr-un cadru curbat, in forma de S. Astfel de scaune nu numai ca arata foarte puriste si moderne, dar sunt si usor elastice, ceea ce mareste confortul scaunului. Scaunele de bucatarie cu design retro, de exemplu in stilul anilor 50, sunt de asemenea deosebit de populare.

Desigur, scaunele nu sunt fara exceptie potrivite pentru bucatarie, dar pot fi amplasate si in alte incaperi ale apartamentului . Unele scaune nu sunt potrivite doar pentru bucatarie, ci pot fi chiar transformate intr-un scaun de birou. Pentru biroul de acasa, scaunele de bucatarie cu spatar inalt sunt deosebit de ideale, astfel incat orele petrecute muncind sa fie relaxante si fara probleme. De asemenea, sunt recomandate modelele cu cotiere. Se va asigura ca scaunul de birou este ergonomic.

Indiferent daca au un design clasic de culoare simpla sau un design modern, scaunele tapitate vor atrage privirea la birou. Scaunele sunt potrivite si pentru incaperile unde se desfasoara afaceri, deoarece scaunele arata elegant si de inalta calitate, mai ales in sala de receptie sau in salile de conferinte si sedinte.

Multe scaune pentru bucatarie sunt tapitate confortabil si consta intr-un fel de carcasa de scaun, astfel incat sa semene mai mult cu fotoliile clasice. Scaunul trebuie sa fie modelat astfel incat sa se poata sta confortabil pe acesta timp de cateva ore. Variantele cu cotiere sunt recomandate aici. Astfel de scaune de bucatarie pot fi folosite cu usurinta si pe post de fotoliu pentru a vizualiza programul preferat la TV in timpul cinei sau potrivite pentru a citi o carte de dimineata, impreuna cu o cafea delicioasa.