17 June 2024

Roll Fast a împlinit 25 de ani de existență pe piața din România

Roll Fast marchează 25 de ani de activitate pe piața din România prin oferte de neratat la cele mai importante categorii de produse din gama de accesorii auto: aspiratoare auto, compresoare și redresoare auto și organizatoare portbagaj.

Roll Fast și-a propus încă de la început de drum să ofere accesorii auto de calitate la prețuri accesibile pentru clienții săi. 25 de ani mai tâziu putem spune că datorită clienților care ne-au fost alături am reușit să realizăm mare parte din obiective și să ne menținem pasiunea pentru accesoriile auto și motivațiile care ne fac să ne dorim mereu să evoluăm.

Scurt istoric

Am început activitatea în 1997 și în scurt timp ne-am orientat spre importul și distribuția de accesorii auto, accesorii pentru biciclete și motociclete, materiale electrice, etc. Am apreciat calitatea înainte de toate, de aceea am ales să aducem în portofoliul nostru produse de la branduri de top: Nigrin, Unitec, Fischer, Cartrend, Motorex, Goodyear, Little Joe, produse care s-au dovedit a fi îndrăgite de clienții noștri fideli. Cea mai mare realizare a reprezentat adăugarea în portofoliul nostru a produselor brand personal, Roll Fast.

Mulțumim angajaților Roll Fast

Cei 25 de ani de experiență în domeniul accesoriilor auto au venit cu multe provocări, dar cu răbdare, perseverență, pasiune și motivație, am reușit să parcurgem și perioadele mai dificile. Mulțumim astfel angajaților care ne-au fost alături la bine și la greu, îndeosebi celor care de peste 20 de ani sunt implicați în creșterea și evoluția Roll Fast.

Mulțumim partenerilor Roll Fast

De-a lungul anilor am încheiat parteneriate care ne-au ajutat să evoluăm și să învățăm constant. Mulțumim partenerilor noștri, mai mari sau mai mici, lanțuri de magazine, distribuitori locali care au contribuit fiecare în parte la povestea noastră de succes.

Planuri de viitor

Provocările sunt numeroase indiferent de industrie, dar ne dorim să ne păstrăm o viziune clară, flexibilitate, să avem putere de adaptare și să reușim să performăm în ciuda dificultăților întâlnite pe parcurs. În centrul motivației noastre va rămâne dezvoltarea gamei de produse cu unele noi care să satisfacă nevoile clientului și în același timp să păstrăm un preț accesibil.

25 de ani de activitate- până la 25% reducere la produse de top

Pentru că apreciem acțiunea mai mult decât vorba, dorim să ne recompensăm clienții cu 7 zile de reduceri (16 -22 ianuarie ) de până la 25% la produse de top:  aspiratoare auto, compresoare și redresoare, organizatoare portbagaj. Prețurile produselor sunt prețurile de cost sau chiar reduse sub acest nivel pentru că ne dorim să ne ”cinstim” clienții așa cum se cuvine.

Link-ul către ofertă îl găsițiti aici.