20 June 2024

Repatriere-Romania.ro, firma care duce fiecare decedat sa fie plans si ingropat in tara lui

Oamenii calatoresc dintr-o tara in alta in cautarea unei vieti mai bune. Sigur, discutam aici despre muncitorii care pentru o bucata de paine mai alba si mai crescuta, isi lasa parintii, sotia, copiii sau iubita cu ochii in lacrimi, dar exista si bogatii acestei lumi, care calatoresc la mii de kilometri sa se rasfete.

Este posibil ca bogatul si saracul sa calatoreasca in acelasi avion, la clase diferite, primul cu banii personali, fiindca de unde ia nici nu se cunoaste, al doilea cu bani imprumutati.

In timp ce bogatul soarbe mutumit cupa cu sampanie fina, saracului i s-a uscat gura de sete, dar nu are bani sa isi cumpere o sticla cu apa sau un suc.

Ambii calatoresc catre necunoscut si daca avionul s-ar prabusi, si-ar gasi sfarsitul impreuna, desi nimic nu pare sa le tulbure existenta.

La acest lucru ar trebui sa se gandeasca fiecare om si sa se straduiasca sa traiasca frumos: nici lumea, nici ziua de maine sau ce a mai ramas din astazi nu ne apartine!

Zilele trecute am vizitat o familie cu doi copii frumosi, care calatoreste atat in tara, cat si in afara ei si doamna mi-a spus plina de multumire:

-Lui Matei ii este dor de casa, cand plecam undeva. Nu credeam asta si constatarea ma umple de multumire! Sa il vezi ce se bucura, cand se apropie de casa!

Radacinile sunt fixate in pamantul acestei tari, intr-un sat din Romania sau intr-un oras din aceasta tara, in Brasov, in Oradea sau in Bucuresti. Oricat de bine si de frumos ar fi in afara, nu este ca acasa.

Si acelasi lucru il simt romanul, neamtul, francezul si englezul, fiecare  pentru tara lui. Dorul de casa este un sentiment universal si intens, tocmai de aceea toti oamenii care mor in afara tarii lor merita o repatriere decenta, indiferent care au fost motivele calatoriei lor.

Firma Repatriere-Romania.ro, pe care o gasesti la urmatoarea adresa virtuala:  https://www.repatriere-romania.ro/ ajuta apartinatorii sa isi duca mortii acasa, unde sa fie inmormantati conform traditiilor si in prezenta celor dragi.

Stii ce inseamna acest lucru?

  1. Liniste pentru apartinatori. Un apartinator incearca sa revina la viata normala dinaintea decesului celui drag, abia dupa ce stie ca si-a indeplinit misiunea de a-i asigura acestuia o inmormantare decenta si un mormant ingrijit. El stie ca nu mai este nimic de facut si se resemneaza, cand vede sicriul acoperit de pamant si crucea care se inalta pe el.

Inmormantarea este momentul crucial care indica sfarsitul suferintei si inceputul unei etape marcate de absenta celui drag, dar care presupune readaptare. Tocmai de aceea apartinatorii care nu au putut asista la inhumarea celor dragi, au inima franta toata viata. Pe de o parte traiesc un coplesitor sentiment de vinovatie, pe de alta parte nu pot crede ca omul drag a murit si il asteapta sa vina. Sentimentul este sfasietor.

  1. Respet fata de decedat. Orice persoana merita un strop de atentie din partea familiei si cunoscutilor si trebuie sa fie adusa acasa, sa isi gaseasca linistea la sanul parintilor, bunicilor, avandu-i alaturi pe vecini.

Firma prezentata de mine mai sus este experta in repatriere decedati romani din spatiul european, dar si al cetatenilor straini care au decedat pe teritoriul tarii noastre, la ei acasa. Apreciez crezul profesional al acestor lideri in transportul funerar international care considera ca toti cetatenii lumii au dreptul la odihna acasa.

Firma de pompe funebre de mai sus a devenit lider in transportul funerar international fiindca prin serviciile oferite a reusit sa satisfaca apartinatorii romani, dar si pe cei din alte state, care i-au solicitat servicii de repatriere.

Pe site-ul acesteia te poti orienta usor si gasesti numeroase informatii referitoare la serviciile premium oferite de firma. In prima sectiune este prezentat detaliat transportul funerar.

Masinile lor servesc ca model pentru masinile funerare, fiindca stralucesc de curatenie si sunt in stare tehnica perfecta. Nu se vede un strop de rugina pe caroserie si nu iese un fir de fum in urma lor. La nevoie, sunt prevazute cu frig, iar in locul de depozitare al sicrielor va fi racoare, indiferent cat arata termometrul afara.

Calitatea repatrierii se regaseste insa in calitatea oricarui serviciu care o compune, prin urmare si procurarea actelor si pregatirea decedatului sunt la inaltime, dar si conduita soferilor.

Intreg personalul este priceput, politicos, empatic, comunica adecvat si cand apartinatorul este nervos din cauza supararii care apasa pe sufletul sau.

In rubrica urmatoare, apartinatorilor le sunt puse la dispozitie informatii utile despre organizarea inmormantarii in tara si despre repatriere.

In linii mari, exista multe puncte comune intre repatrierile din statele europene, dar Germania este mai exigenta in ceea ce priveste documentele, pentru depunerea si obtinerea carora se face programare. De asemenea, documentele romanesti necesita traducere in germana.

Sicriele de repatriere sunt obligatorii si au aceeasi componenta: unul fiind din zinc, celalalt din lemn.

Nu se admit devieri de la traseul prevazut in pasaportul funerar si nu se elibereaza actele si nu se incredinteaza trupul neinsufletit apartinatorilor, ci statele europene colaboreaza cu firme de pompe funebre, fiindca stiu ca numai acestea respecta legislatia.

La categoria galerie a site-ului se pot vedea poze reale cu:

-masinile funerare ale firmei in exterior

-interioarele masinilor funerare

-modele de sicrie si de cruci

-aranjamente funerare

Prin formularul cere oferta vei descoperi ca firma de mai sus are cele mai mici preturi de pe piata, cu toate ca serviciile sunt de calitate premium.

In concluzie, nu iti lasa decedatul fara mormant ingrijit si apeleaza la firma de mai sus pentru a-i organiza decent ceremonia de ramas-bun!