17 June 2024

Profita de oferta cursuri intensive engleza online adulti

In prezent, oamenii calatoresc prudent in afara tarii, dar nevoia de cunostinte de limba engleza creste. Am constatat ca se platesc foarte bine articolele publicitare in limba engleza.
Este adevarat ca in spatele unui articol foarte bun stau: documentarea, multa munca, talentul de a fi persuasiv si de a oferi informatiile cele mai importate, dar o astfel de activitate se poate presta de la domiciliu, fara sa fii nevoit sa te expui.
Asa m-am gandit eu ca trebuie sa imi aprofundez cunostintele de limba engleza, mai ales ca am primit multe oferte de la manageri ai unor magazine de haine si cosmetice cu arie internationala de activitate.

Un articol foarte bun in limba engleza costa cateva sute de euro sau de lire sterline. Scrii 10-15 articole si obtii salariul minim pe economie.
Mi-am facut calculele si m-am gandit sa investesc in pregatirea mea si din alte motive.
1.Doresc sa pronunt corect anglicismele si nu vreau sa le evit, stiind ca le stalcesc. Au patruns atat de multe in limba romana, incat imi datorez acest lucru.
2.Ma descurc cand merg in alte tari sa comunic in engleza, dar vreau mai mult de-atat. Vreau sa comunic nuantat si fluent, sa nu mai stau pe ganduri si sa evoluez si din punct de vedere gramatical. Acum aplic o strategie simpla: utilizez propozitii simple si evit formele verbale la timpul trecut. Toate aceste abilitati le-am capatat fiindca sunt filolog, dar stiu franceza.
Am observat insa ca in prezent, limba lui Balzac nu este vorbita la fel de mult si de bine ca limba lui Shakespeare.
Iata de ce, incepand cu saptamana trecuta profit de cursuri intensive engleza online adulti oferite de ILSC.ro si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere.
In primul rand, imi place sistemul online. Stau acasa, ma bucur de confort si invat. Dezvoltarea personala se face cu resurse minime, fiindca in afara de taxa rezonabila nu cheltuiesc cu transportul si nici nu cumpar altceva. De regula, pentru orice iesire in oras trebuie sa ai bani. Apar tentatii neprevazute, nevoi neprevazute si cheltuieli neprevazute.
Este foarte cald si iti iei un suc, apoi o inghetata. Intr-o vitrina vezi o geanta sau o fusta irezistibila si o cumperi. Toate acestea au iesit din calcul si pot sa ma focalizez pe studiu.
In al doilea rand, in aceasta perioada fiecare om trebuie sa se protejeze si sa evite aglomeratia.
Este preferabil sa stam acasa, cand acest lucru se intampla, decat sa iesim in aglomeratie, chiar daca purtam masca de protectie si manusi.
Nu in ultimul rand, trebuie sa subliniez pregatirea profesorilor care se ocupa de grupele de studenti. Profesorii de la ILSC stiu sa transmita cunostinte copiilor si adultilor atat prin invatamantul clasice, dar si utilizand invatamantul online.
In ciuda distantei dintre noi, dialogam in engleza tot timpul si progresul este vizibil. Profesorul insista ca noi sa pronuntam ca un engleza toate cuvintele.
Acasa, dupa cursuri, am inceput sa scriu articolele publicitare si am trimis unul de proba managerului care ma contactase. Am fost admisa in echipa si sunt foarte multumita pentru alegerea facuta.
Oricine doreste sa isi aprofundeze cunostintele de limba engleza se poate inscrie acum la cursurile online si in acest fel sa castige timp si sa faca economii substantiale.
Aceasta forma de dezvoltare personala imi permite sa ma ocup de gospodarie ca si pana acum, fiindca nu trebuie sa ajung la institut, sa ma pregatesc in prealabil pentru iesirea in oras, sa imi iau o marja de timp pentru a fi acolo la timp. Totul decurge repede si bine si m-as mai inscrie si la alte cursuri de limbi straine online.
Profesorii sunt rabdatori, empatici si bine pregatiti, as putea spune fara sa exagerez ca fac parte din randul celor mai bine pregatiti profesori de limbi straine din tara, de aceea au multi cursanti, iar absolventii lor iau cele mai mari note la examene si concursuri.

Intentionez ca la vara sa ma inscriu la cursurile intensive de limba germana si sa particip la cursuri alaturi de sotul meu, care este indragostit de aparatura si sculele nemtesti. De multe ori instructiunile de folosire vin in limba germana si el trebuie sa descopere anumite lucruri singur, fiindca nu intelege aceasta limba.
Viitorul va fi al celor care vor comunica perfect in limbi straine, de aceea dorim sa ne inscriem si copiii la cursurile online, sa le gasim o preocupare utila.
Una este sa se joace toata ziua pe computer si alta este sa participe la cursuri utile de limba engleza.
Sunt la jumatatea cursului, dar se vede deja progresul si am primit si traduceri de facut. Pe masura ce cunostintele mele de limba engleza se aprofundeaza, se inmultesc si oportunitatile.
Va sfatuiesc sa profitati de invatamantul online si de oferta institutului de limbi straine prezentata mai sus, fiindca in acest mod veti identifica in mod cert alte surse de venit si veti prospera!

Este o perioada dificila, dar nu putem sta cu mainile in san, ci trebuie sa facem cursuri, sa identificam noi surse de venituri, sa actionam.
Nimanui nu ii foloseste sa se planga si sa astepte interventii providentiale.
In curand voi obtine certificatul de absolvire si ceea ce ma bucura cel mai mult este ca va reflecta realitatea, adica il voi lua pe merit.
Acum este timpul sa va inscrieti, daca doriti sa invatati de acasa si sa profitati de oferta institutului! Costurile sunt mult mai mici, confortul mult mai mare si toata lumea va fi multumita.