24 June 2024

Profita de avantajele tehnologiei si securizeaza spatiul exterior cu ajutorul proiectoarelor LED

Securitatea cladirii de birouri in care iti desfasori activitatea reprezinta mereu o grija pentru tine. Te gandesti ca poate ar fi mai bine sa angajezi un agent de paza, sa legi un contract cu o firma de paza si securitate dar, ce faci in cazul in care nici una dintre aceste situatii nu functioneaza si ai nevoie de o solutie eficienta chiar si pentru momentele in care nu este nimeni in cladire? Sa recunoastem, un paznic nu va putea fi tinut in permanenta sa pazeasca cladirea. In plus, exista sanse ca acesta sa doarma in timpul serviciului. Sunt multe inconveniente legate de asigurarea securitatii pe cai traditionale, asadar, cea mai buna solutie este sa apelezi la ajutorul tehnologiei de ultima generatie.

Cum poti sa te asiguri ca ai parte de securitate ridicata?

Primul pas pentru a putea sa iti asiguri siguranta cladirii chiar si atunci cand nu esti prezent este prin intermediul instalarii camerelor de supraveghere si utilizarea unor corpuri de iluminat pentru exterior asa cum sunt modelele de proiectoare LED Instalmen.ro. De ce sa procedezi in acest fel? Ei bine, raspunsul este destul de simplu. Lumina generate de proiectoare LED asupra cladirii va oferi un ajutor camerelor de supraveghere pentru a capta imaginea cat mai clar.

De asemenea, lumina oferita de proiectoare LED descurajeaza orice persoane neautorizate sa patrunda in apropierea cladirii, putand astfel monitoriza tot ceea ce misca de la distanta. Pentru sporirea securitatii dar si pentru a face economie iti recomandam sa utilizezi proiectoare LED cu senzori. Acestea se vor aprinde numai in momentul in care se detecteaza miscare pe raza de actiune a sistemului de iluminare. Numai prin simpla aprindere a proiectoarelor se atrage atentia asupra faptului ca in zona se afla o persoana. Asadar, vei putea avea garantata securitatea intregului spatiu.

Proiectoare LED si camere de supraveghere, doua solutii optime pentru siguranta

Este clar pentru toata lumea ca rata infractionalitatii a crescut destul de mult, asadar, trebuie sa te asiguri ca ai luat toate masurile de precautie pentru a supraveghea eficient intreaga zona. Chiar si daca ai angajat un agent de paza sau colaborezi cu o firma de paza, aceste solutii tot sunt ineficiente. De ce? Agentul de paza poate fi ranit atunci cand interactioneaza cu hotii care au patruns in incinta iar firma de securitate pana cand intervine poate sa dureze iar paguba tot sa fie creata.

In schimb, prin instalarea unor camere de supraveghere cu un unghi de captare a imaginii cat mai bun si instalarea unor proiectoare LED care sa lumineze toate zonele vulnerabile eficient, reprezinta o solutie care iti garanteaza ca patrunderea in cladire este imposibila si chiar daca reuseste sa faca acest lucru tot vei putea sa stii cine este.

Va fi nevoie doar sa amplasezi strategic atat aceste proiectoare LED cat si camerele de supraveghere. Poti apela la un expert care poate sa iti enumere toate zonele vulnerabile si sa le amplasezi astfel incat nici un centimetru sa nu fie descoperit. Bunurile tale si angajatii vor fi in siguranta in orice moment al zilei sau al serii iar tu vei avea parte de liniste si vei putea pleca in concediu fara sa te stresezi in privinta securitatii cladirii in care iti desfasori activitatea profesionala.