17 June 2024

Produse disponibile în exclusivitate la Quickmobile, magazinul care depune eforturi pentru ca toți românii să aibă acces la tehnologie de ultima generatie.

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 și căștile Apple 

Airpods generația 3.

După cum am menționat mai sus, astăzi o sa vorbim despre cele trei produse.

Performanțele uluitoare ale acestor două laptopuri au lăsat pe toată lumea cu gură căscată. Să vedem:

Ambele MacBook-uri noi din 2021 au o nouă cameră FaceTime de 1080p încorporată în cadrul de sus a ecranelor lor. Oferă aceeași procesare avansată de imagine alimentată de cipul de siliciu Apple, așa că ar trebui să ofere imagini clare, vibrante și calitate video.

Acum există o crestătură peste MacBook Pro de 16 inch și 14 inch, deși nu și la vechiul M1 Pro de 13 inch.

Apple proiectează macOS pentru a adapta și afișa barele de meniu și aplicațiile pe ecran complet în jurul crestăturii, așa că este puțin probabil să provoace probleme reale de utilizare în timpul utilizării obișnuite, deși îi oferă MacBook Pro 2021 un aspect mai asemănător iPhone.

Deoarece ambele modele au aceeași cameră web, fiecare ar trebui să vă servească la fel de bine în ceea ce privește calitatea imaginii și video în timpul apelurilor FaceTime și Zoom.

Durata de viață a bateriei este locul în care noul MacBook Pro 16-inch 2021 strălucește cu adevărat în comparație cu fratele său mai mic. Apple susține că poate dura până la 14 ore de navigare web fără fir cu o singură încărcare, în timp ce noul MacBook Pro de 14 inchi este anunțat ca durează doar până la 11 ore.

Cu toate acestea, în testul de baterie (care solicită laptopului să navigheze la nesfârșit pe web prin Wi-Fi cu ecranul setat la 150 nits de luminozitate), modelul de 16 inci a durat peste 15 ore, iar cel de 14 inci a durat puțin peste 14 ore, ceea ce înseamnă că acestea sunt unele dintre cele mai longevive laptopuri de pe piață.

Puteti gasi  aceste laptopuri pe Quickmobile.ro in categoria: “Apple Macbook Pro 16 inch si Macbook Pro 14 inch”.

Câteva detalii despre Airpods 3: 

AirPod-urile au toate aceleași configurații „magice” și folosesc funcții cu asociere cu o singură atingere, comutare rapidă a dispozitivului și suport pentru partajarea sunetului.

AirPod-urile din a treia generație adoptă un aspect în stilul cu care deja ne-am obisnuit, cu tulpini mai scurte și un design mai conturat, care este conceput pentru a se potrivi mai bine cu majoritatea urechilor. Apple spune că AirPod-urile au fost create pentru a sta „în unghiul potrivit pentru confort”.

Pentru a oferi un sunet îmbunătățit, Apple folosește cipul H1 pentru a oferi o funcție Adaptive EQ alimentată de audio computațional. Cu Adaptive EQ, un microfon monitorizează sunetul și apoi reglează frecvențele joase și medii, astfel încât fiecare utilizator să obțină cel mai bun sunet pentru dimensiunea și forma urechii sale.

Alături de Adaptive EQ, AirPod-urile suportă Spatial Sound cu urmărire dinamică a capului, la fel ca și căștile mai scumpe de la Apple. Există un nou senzor de detectare a pielii care poate spune dacă AirPod-urile sunt în ureche sau într-un buzunar, iar redarea este întreruptă când sunt scoase.

Un driver personalizat și un amplificator cu gamă dinamică înaltă lucrează împreună pentru a aduce bas puternic împreună cu frecvențe înalte curate, iar microfoanele sunt protejate cu o plasă acustică pentru a reduce sunetele vântului.

AirPod-urile acceptă AAC-ELD, un codec de vorbire care oferă calitate vocală full HD pentru apelurile FaceTime. Microfoanele care formează fascicul blochează, de asemenea, zgomotul ambiental și se concentrează pe vocea utilizatorului în timpul apelurilor și pentru comenzile Siri.

Pe Quickmobile găsiți o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce vă puteți imagina pentru o viață super conectată la tehnologie.

Vă așteptăm!