2 decembrie 2020

Povestea Casanewconcept

Cine nu a mai pierdut timpul in cautarea lenjeriilor de pat potrivite probabil ca nu e atat de impresionat de un magazin bun. Nici nu imi aduc aminte cati ani am cautat produsele adecvate, prin magazine online si fizice, dar de fiecare data am fost dezamagit. Asta pana am dat de Casanewconcept. Sunt convins ca multi au auzit de ei pentru ca sunt foarte cunoscuti in bransa lor pentru ca sunt profi cu adevarat. Dar nu neaparat profesionalismul lor e ceea ce atrage, ci calitatea lenjeriilor.

Am comandat de aici de nenumarate ori si intotdeauna am fost pe deplin multumit, acesta fiind si principalul motiv pentru care scriu aceasta recenzie. Am comandat de la multe alte magazine si am fost foarte dezamagit, dar nu are rost sa pierd timpul cu ceva negativ, asa ca ma concentrez doar pe ceea ce merita. Asadar, despre Casanewconcept ce pot sa zic, e un magazin online de cativa ani care e foarte bun, e organizat asa cum trebuie, bine structurat, te ajuta sa ajungi rapid la produsele de care esti interesat. Ai la dispozitie nenumarate modele pentru fiecare categorie in parte, asa ca daca nu gasesti ceva care sa iti placa aici, e clar, ai o problema.

Prima data am auzit despre ei pe un forum, apoi pe la niste prieteni si cand m-am decis ca e timpul sa inlocuiesc toate lenjeriile din casa am stiut unde sa apelez. Am ales fel si fel de categorii diferite ca sa le testez pe toate. Cele mai bune mi se par cele din bumbac si nu doar pentru ca celelalte nu sunt de calitate, ci pentru ca preturile mi se par foarte, foarte bune.

Banuiesc ca oricine prefera sa plateasca cat mai putin posibil pentru un produs, dar calitatea sa fie cea mai buna, iar cam aceasta e situatia cand vorbim de lenjeriile din bumbac 100% de la Casanewconcept. Bine, au si cateva oferte de care am profitat, iar printre acestea merita mentionata cea 1+1 gratis pentru ca cine nu ar vrea sa plateasca o singura lenjerie, dar in aceeasi bani sa primeasca doua? 

Lenjeriile, toate mi se par de cea mai buna calitate, adica arata bine si se potrivesc in orice dormitor, dar sunt si foarte fine si placute la atingere, ceea ce conteaza foarte mult pentru mine si sunt sigur ca si pentru altii. Si design-urile mi se par reusite, dar mult mai important e faptul ca produsele arata in realitate la fel ca in poze. De atatea ori am fost dezamagit de alte magazine online, dar nu si aici, iar dimensiuni se gasesc cred ca pentru toate paturile. Per total sunt multumit pe deplin si de la o vreme doar de aici imi comand lenjerii de pat.