17 June 2024

Placă de par, cod reducere notino și cadou la livrare – v-am făcut poftă de shopping?

Poți fi dependentă de placa de par fără a-ți deteriora părul? Atunci când e vorba de a avea o coafură elegantă, utilizarea unei plăci de par este totuși controversată.

Ce model de placă de păr să alegeți?

Există multe modele cu opțiuni diferite, iar mărcile concurează pentru produse de calitate. Într-adevăr, placă de par are uneori o presă proastă: periculoasă pentru păr, ar deteriora fibră părului din cauza căldurii difuze. În fața acestor probleme, au apărut noi modele din materiale diferite. Plăcile de îndreptat părul cu plăci ceramice complete sunt recomandate de profesioniștii în coafură. Respectă natură părului, oferind în același timp strălucire. Puteți apela la un model de placă de par cu temperatură reglabilă pentru a evita supraîncălzirea dispozitivului. Și verificați ce tipuri de plăci puteți achiziționa cu un cod de reducere notino!

Ce produse pentru păr să folosiți?

Magazinele sunt pline de produse pentru păr de tot felul. Între balsamuri, măști și seruri, baia poate deveni rapid neîncăpătoare. Cu toate acestea, atunci când utilizați o placă de îndreptat părul, este important să aveți grijă de păr, în primul rând. Înainte de netezire, puteți aplică un ser de protecție împotriva căldurii, care va proteja capetele de efectele plăcii. Acest lucru va împiedica apariția ardurilor nedorite pe tot părul. După șampon, puteți aplică și un tratament nutritiv sau un lapte hidratant. Unele produse ajută, de asemenea, la strălucirea părului.

Primul pas în menținerea părului sănătos este să îl îngrijești și să îl hidratezi. Folosiți șampoane ușoare fără parabeni sau sulfați. De asemenea, faceți o mască o dată pe săptămână pentru a-l hrăni profund. De asemenea, puteți folosi ulei pentru par din când în când. Pentru vârfurile uscate, alegeți ulei de jojoba sau ulei de cocoș. Apoi aplicăți un prosop fierbinte și lăsăți-l să acționeze aproximativ douăzeci de minute. De asemenea, puteți aplică un ser pentru a minimiza impactul căldurii plăcii de îndreptat părul asupra părului. Gășiți o mulțime de produse potrivite la un preț grozav și cu un cod reducere      .

Ce să nu faceți?

Placa de îndreptat părul este o sursă de căldură. Firul de păr este fragil, deci există lucruri de evitat. În primul rând, folosiți întotdeauna placă de îndreptat pe părul uscat, altfel vă veți deteriora părul. De asemenea, nu trebuie să insiști prea mult cu placă pe toată lungimea părului. Trebuie să faci o mișcare în sus și în jos, dar nu trebuie să insiști. Gestul tău trebuie să fie rapid. În timp ce, teoretic, vă puteți folosi placa de îndreptat în fiecare zi, în practică este bine să o folosiți mai rar. Este important ca părul tău bogat să rămână așa cum e uneori. Încercați să utilizați alte metode de “domolit” părul pentru o zi sau două, dacă este posibil. Dacă părul pare “pleoștit” în ciuda tuturor acestor precauții, lăsați placa de păr deoparte pentru o vreme.

Placa de par poate fi cea mai bună prietenă a noastră dacă știm să o folosim correct. Nu uitați să alegeți cea mai bună variantă dintre modelele disponibile și de posibilitatea beneficierii de un cod reducere notino. Tot să fii femeie, nu?