22 May 2024

 Participa la casting modele si poti obtine rolul vietii

Ma uit la clipurile publicitare de la televizor si la emisiunile de promovare a talentelor si ma mir cat de multa lume talentata si frumoasa exista!

Mi se pare de multe ori ca divinitatea ne-a facut unici pe noi, romanii: stim sa cantam frumos, recitam dumnezeieste, gatim si interpretam persuasiv scene. Singura mea amaraciune este legata de faptul ca tot acest potential se pierde.

Uneori nici de castigatorii marilor concursuri televizate nu mai auzim peste timp, fiindca oamenii talentati nu dispun de capacitatea de a-si intretine singuri gloria, ci au nevoie de agentii care sa caute activitati pentru ei si sa ii promoveze si de impresari cinstiti.

In fiecare femeie frumoasa este un model. Fiecare barbat care se imbraca bine, are talent actoricesc si acea sclipire barbateasca poate deveni un model care sa promoveze berea, masinile si utilajele, electrocasnicele si aparatele de ras.

De ce raman anonimi oamenii atat de frumosi si de talentati? Fiindca nu participa la casting modele organizat special pentru ei de cea mai serioasa agentie de profil din Romania, Newmediacasting.ro.

Aceasta agentie isi desfasoara activitatea in tara noastra din 2009, iar in cei aproape 11 ani de activitate a promovat sute de modele.

Agentia colaboreaza cu toate posturile de televiziune din tara si este la curent cu nevoia de modele a acestora. In momentul in care apare o oportunitate, modelele din baza de date sunt anuntate sa participe la preselectii si multe persoane au obtinut rolul vietii plecand de la inscrierea in baza de date a agentiei.

Nu te costa nimic sa intri pe site-ul agentiei si sa citesti informatiile. Este ca si cand ti-ai cauta un loc de munca bine platit, cu program permisiv, cum toti ne-am dori.

In 10 minute iti conturezi profilul pe site-ul agentiei, apoi vei fi chemat pentru o proba video si daca esti talentat si serios poti trai din publicitate, figuratie sau jucand in filme.

Mai intai trebuie sa iti faci cont pe site, apoi sa completezi fisa de informatii generale despre tine. Etapa urmatoare presupune completarea fisei de casting, axata pe informatii care te fac eligibil ca model, dar si pe 3-4 poze reprezentative si marcarea zonei de interes pentru care doresti sa primesti informatii.

Poti sa alegi:

-figuratie simpla

-figuratie speciala

-rol principal reclama

-actor

-rol secundar reclama

-public spectator

-modele

-reclame.

Ai libertatea sa completezi singur aceste fise numai daca ai implinit 16 ani. Sa stii ca de la figuratie simpla poti ajunge la roluri importante in filme sau reclame. Important este sa fii vazut/vazuta. Multi regizori sunt in cautarea unor chipuri, temperamente, atitudini pentru anumite roluri din filme. Se cauta un chip ravasit de nesomn, de betie, de nesansa pentru un film renumit realizat in epoca trecuta.

In zadar se facusera nenumarate selectii, fiindca regizorul era complet nemultumit. A fost nevoie sa treaca omul potrivit prin zona intamplator, iar regizorul a spus:

-Am gasit! Opriti-l pe omul acela si aduceti-l la mine! Al lui este rolul.

Agentia pe care am prezentat-o mai sus aplica principiul onestitatii in colaborarea cu oamenii din baza de date, in sensul ca niciunul nu este privilegiat si sunt anuntati toti sa participe la selectii.

Important este sa te inscrii in baza de date si sa participi la castig si vei primi ofertele de care esti interesat.

Sigur poti practica o alta profesie, fiindca nu te impiedica nimeni, dar din activitatea ta ca model poti obtine venituri care sa iti permita:

-achitarea mai rapida a apartamentului. In vremurile acestea nesigure este mult mai bine sa achiti anticipat, decat sa te trezesti fara loc de munca.

Si figuratia se plateste bine si, pana la urma cunosti principiul: „Daca nu curge, pica”!

-bani pentru concedii si excursii de vis. In conditiile in care fiecare banut din salariu este bine chibzuit, banii rezultati din reclame, figuratii, diferite roluri pot fi stransi si folositi pentru vacante de vis alaturi de cei dragi.

-cumparaturi in casa, cand ai ramas lefter. Si marii actori au avut de suferit in perioada izolarii, mai ales ca spectacolele s-au sistat si nu au avut cu ce sa fie platiti. Publicitatea este insa un domeniu viabil, indiferent de situatie, fiindca si-a diversificat formele.

Si personalul din horeca, renumit in trecut prin veniturile astronomice a fost afectat de criza pandemiei. Vremurile in care traim sunt incerte, de aceea trebuie sa identificam surse alternative de venituri, fiindca supravietuirea in conditii de lux costa.

In plus, sa faci figuratie inseamna sa socializeze, sa iesi in lume si sa fii vazut de cine trebuie. Orice aparitie in spatiul public reprezinta o sansa care iti poate aduce castigul cel mare.

Sa nu uitam ca au fost actori si cantareti mari care nu au avut studii de specialitate si s-au bucurat de succes rasunator datorita talentului si promovarii!

Fac un apel la tine, cel care citesti acest articol si stii ca posezi un talent urias! Nu-l lasa sa se atrofieze si nu astepta sa imbatranesti ca sa te afirmi! Profita de ceea ce ti s-a dat cat esti tanar si cat te poti bucura de ceea ce vei obtine prin intermediul harului tau.

E trist cand vad aparand la concursurile de talente o persoana in varsta care ma cucereste prin vocea sa si are lumea la picioare in timpul evolutiei sale, fiindca imi dau seama cat de mult a pierdut.

Pe site-ul agentiei sunt afisate permanent ultimele oferte de casting, fapt care dovedeste ca agentia se implica direct in promovarea celor aflati in baza de date si ca obiectivul ei principal il reprezinta valorificarea talentelor.