17 June 2024

Medicine doctor and stethoscope in hand touching icon medical network connection with modern virtual screen interface, medical technology network concept

Opteaza pentru asigurarile de raspundere civila malpraxis

Desfasori anumite activitati profesionale care ar putea pune vietile altor persoane in pericol? Asigurarea malpraxis reprezinta polita esentiala pentru tine, aceasta asigurand raspunderea profesionala a celor care efectueaza activitati medicale sau liberale pentru diverse prejudicii cauzate prin savarsirea unor acte de neglijenta sau omisiune. Echipa TCV vine in ajutorul tau cu oferte sigure pentru malpraxis asigurare, in functie de profesie, precum asigurari de raspundere civila profesionala a personalului medical, a avocatilor, a notarilor publici, a intermediarilor de credite, a consilierilor juridici, medicilor veterinari si nu numai. De asemenea, poti accesa rapid site-ul nostru pentru a a afla mai multe informatii despre asigurarile malpraxis online, direct la noi, dar si pentru a vedea care sunt pasii pentru a intra in posesia unei astfel de polite. La TCV te asiguram ca vei face cea mai buna alegere.

Asigurarea de raspundere civila malpraxis

Aceasta polita de raspundere civila poate acoperi o raspundere pe care o asumi fata de diversi beneficiari sau clienti pentru producerea anumitor pagube sau prejudicii cauze de diverse fapte, omisiuni, erori sau greseli in legatura cu practicarea activitatilor profesionale. De asemenea, trebuie sa stii faptul ca asigurarea malpraxis este obligatorie pentru cateva dintre categoriile profesionale, intrucat este necesar sa o detii.

Diverse acoperiri

La TCV vei regasi diverse variante de asigurari malpraxis care pot acoperi cazurile de eroare, imprudenta, omisiune care pot provoca vatamari corporale sau deces. De asemenea, avem in vedere si cheltuielile de judecata intreprinse de tine, din procesul civil daca ai fost fortat la dezdaunare sau facute de reclamant, in cazul obligatiei prin hotarare judecatoreasca la plata acestora. Totodata, se tine cont si de aspectul daunelor morale, unde despagubirile pentru acestea se platesc sau stabilesc in baza unei hotarari judecatoresti executorii.

Urmeaza pasii

Nu trebuie sa depui eforturi prea mari sau sa te deplasezi pentru a obtine o asigurare malpraxis, intrucat la TCV tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii indicati pe site-ul nostru. Totul este foarte simplu, intrucat trebuie sa introduci datele solicitate, sa trimiti cererea completata catre noi, iar din acest moment ne ocupam de restul. Avem in vedere prelucrarea datelor pe care le-ai trimis, pregatirea ofertei si trimiterea acesteia catre tine, astfel incat sa poti analiza toate aspectele in legatura cu tot ceea ce ai nevoie in domeniu, dar si cu gama de costuri. Nu in ultimul rand, putem incheia contractul, iar tu vei fi protejat.

Multitudine de riscuri acoperite

Avem in vedere mai multe tipuri de polite pentru diverse profesii, cu acoperirea unor riscuri specifice, cum ar fi asigurare malpraxis pentru medici rezidenti sau pentru personalul medical, asigurarea avocatilor, notarilor publici, intermediarilor de credite, contabililor autorizati cenzorilor, expertilor contabili, consultantilor fiscali, consilierilor juridici, medicilor veterinari sau cea pentru imprudenta si neglijenta in activitatea profesionala.