17 June 2024

N-ai făcut destule în viață, dacă nu ai fost și creață! Caută în aplicația Stailer salonul potrivit

Schimbările de look și mai ales cele radicale sunt cele care îți aduc marea provocare. Nu doar că te-ai obișnuit cu o anumită coafură, lungime și culoare a părului, dar este clar că îți stă și bine astfel. De ce ai schimba ceva ce funcționează foarte bine? Se spune că o femeie își schimbă lookul când este pregătită pentru mari schimbări în viața sa.

Dacă ești în căutarea unui salon unde să ai parte de schimbarea de look dorită, atunci nu amâna să descoperi Stailer. Este vorba de o platformă și implicit aplicație care îți digitalizează programările.

Caută un salon potrivit ție

Nu poți spune neapărat că cel mai bun salon din orașul tău este unul anume. De fapt, este cel care răspunde mai bine nevoilor tale. Dacă te interesează spre exemplu balayage, tehnica aceasta îți va restrânge lista de saloane la cele unde vei găsi un hairstylist cu experiență. Dacă te interesează să optezi pentru soluții să ai părul creț permanent, te vei îndrepta spre un salon unde acest serviciu este prestat cu succes.

Caută prin aplicatia Stailer salonul potrivit ție. Afli și costul serviciilor, dar și despre durata acestora. Saloanele care s-au înscris deja în cadrul acestei platforme și aplicații au o mini prezentare, astfel încât clienții să își poată face o idee despre tot ce înseamnă serviciile prestate acolo.

Stailer este experiența pe care ți-o dorești. Iată de ce!

Dacă și tu ai plecat de multe ori plângând de la salon pentru că ceea ce ai solicitat nu a fost și rezultatul final, dacă ai pățit de atât de multe ori să plătești mai mult decât ai considerat că ar fi meritat un serviciu, pune stop acestor situații. Stailer îți aduce la îndemână lista saloanelor unde pot fi prestate serviciile din sfera hair and beauty, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Nu doar că ai acces la o generoasă listă de saloane și hairstyliști, însă te și poți programa simplu și rapid la unul. Ai acces gratuit și nelimitat, însăși aplicația sau accesul pe platforma stailer.ro este gratuit. Dacă te interesează versiunea de aplicație, aceasta poate fi descărcată, evident tot gratuit, din App Store, App Gallery sau Magazin Play.

Programări efectuate rapid, oricând ai nevoie

Fie că este noaptea târziu și gândul nu îți dă pace dacă să îți faci părul creț sau nu, fie că este dimineața devreme și mai ai timp până începi ziua de muncă, programarea dorită o poți efectua oricând.

Stailer te ajută să nu mai depinzi de programul saloanelor, să nu fie necesar să aștepți ora de deschidere cel puțin a recepției. Nu mai este necesar nici să suni de la un salon la altul pentru a seta programarea dorită.

Este o vorba: n-ai făcut destule în viață dacă nu ai fost și creață. Experimentează mai multe, descoperă și alte coafuri care te avantajează. Pentru asta, caută salonul potrivit ție și hairstylistul în mâinile căruia ai încredere să te lași. Caută prin Stailer!

Contact: [email protected]