20 June 2024

Marketing-ul digital noul trend in 2024

Inca de câțiva ani, mediul online s-a dezvoltat într-un mod fără precedent și continua sa se dezvolte pe zi ce trece. Iar in acest sens, și  multe afaceri au trecut încetul cu încetul de la mediul fizic la cel online deoarece prin acesta și prin accesul neîngrădit la internet, a devenit mai ușor sa se atingă un număr mai mare de persoane in ceea ce privește  promovarea și creșterea notorietății. Si astfel, marketingul digital a devenit un instrument esențial in buna dezvoltare a unei afaceri in online.

Instrumentele prin care se poate realiza marketing online sunt extrem de numeroase și diversificate astfel încât este in ziua de azi foarte ușor sa fie implementat eficient indiferent de domeniul de activitate al unei firme, totul cu un buget mult mai mic și într-un timp mai rapid. De asemenea, acesta ajuta și la eficientizarea instrumentelor SEO, prin care se asigura obținerea unei poziții fruntașe in motoarele de căutare. Ce înseamnă asta mai exact? Ca un exemplu, prin implementarea eficienta a unui proces SEO, un site al unei firme va fi printre primele care va apărea atunci când cautam un produs sau un serviciu pe un motor de căutare iar acea firma îl poate oferi.

In 2024, cu noi posibilități, serviciul de marketing digital online a devenit și mai avansat și mai disponibil utilizatorilor. Cele mai bune rezultate de obțin însă atunci când se colaborează cu o firma specializata, ce oferă, asa cum se cunoaște in termeni mai clasici, servicii web. Acestea pot include atât marketing și SEO cat și multe altele, precum creare site-uri și platforme web, mentenanță a acestora și nu numai.

Având poate puțin timp la dispoziție precum și cunoștințe insuficiente, este mai bine ca un client sa apeleze încă din start la o astfel de agenție. Iar cel mai rapid este sa se aleagă o platforma online  de marketing, precum Perspektive, prin care se pot realiza foarte repede campanii de promovare prin articole și advertoriale, pana la urma una dintre cele mai simple dar și cele mai eficiente modalități de a promova un produs, un serviciu sau o afacere, in cazul de fata.

Modul in care funcționează platforma Perspektive este foarte simplu iar pentru a se putea promova un client nu trebuie sa treacă decât prin câțiva pași simpli și mai exact sa intre pe platforma, sa plaseze comanda dorita alături de detaliile necesare precum numărul de articole, subiectele pe care sa se vorbească, cuvinte cheie, link-uri și alte detalii de interes, care sa ajuta in buna promovare. Mai mult de atât, aceștia au posibilitatea de a publica advertorial SEO pe numai puțin de 3000 de site-uri și publicații, unele cu autoritate foarte mare, unde va exista o vizibilitate foarte mare.

Echipa Perspektive se poate ocupa de redactarea de advertoriale SEO, articole SEO dar și de procese de link building. Iar pașii pentru a obține asta simpli și doar trei la număr, după cum urmează:

– clientul își crează un cont de utilizator pe platforma, specific pentru afacerea sa

– clientul configurează campania pe care dorește sa o desfășoare, oferind detaliile mai sus menționate alături de altele dacă este nevoie, precum bugetul, perioada de promovare a campaniei și poate alege și site-urile pe care articolele sa fie postate

– in ultimul pas clientul va fi contactat de echipa perspektive in vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare după care se va demara redactarea articolelor sau advertorialelor necesare urmata de publicarea acestora.

Pentru rezultate cat mai bune este important ca fiecare articol sa fie redactat corespunzător, ținând cont de toate detaliile oferite de client precum și de a avea un format și o exprimare care sa “prindă” la cititori, sa le capteze atenția încă din start și astfel, clientul sa capete o vizibilitate cat mai mare.