20 June 2024

Lasa-te cucerit de aroma oferita de cafea boabe Julius Meinl!

Aroma cafelei este in topul celor mai placute arome din toata lumea. La urma urmei, cine poate rezista mirosului intens si seducator care vine dintr-o ceasca de cafea, bautura ideala pentru a te umple de energie?

Pentru a savura la maximum aceasta aroma unica, ai nevoie de cafea boabe Julius Meinl care, odata macinata, iti rasfata simturile olfactive si te imbie la relaxare. Daca vrei sa te bucuri de acest miros inconfundabil, apeleaza la H2On, un serviciu unic in Romania, care ofera produse si servicii persoanelor fizice si juridice.

In gama diversa de produse oferite de aceasta companie sunt incluse si apa H2On, dozatoare de apa, cafea LavAzza, illy, Julius Meinl, ceaiuri la plic sau capsule, espressoare si multe altele.

Cremcafe Trieste Espresso, ideala pentru orice moment al zilei

Unul dintre cele mai populare produse din gama de cafea boabe Julius Meinl este reprezentat de sortimentul Cremcafe Trieste Espresso. Amestecul bine definit este compus din cele mai bune boabe Arabica si Robusta asiatica. Selectate cu atentie, boabele de cafea verde sunt prajite mediu si ofera o aroma plina si echilibrata, cu note proaspete.

Rezultatul final consta intr-o crema catifelata, precum si intr-un gust deosebit de armonios, de care te vei indragosti pe loc. Achizitioneaza acum cafea boabe Julius Meinl si bucura-te de experienta unica H2On, de calitate, profesionalism si preturi mici.

Oferte disponibile pentru cafea boabe Julius Meinl

H2On este mai mult decat o companie care livreaza produse de calitate superioara si servicii ireprosabile. Aici ai parte de oferte de nerefuzat. De pilda, iata care sunt pachetele oferta pentru companiile care vor sa achizitioneze cafea boabe Julius Meinl pentru locul de munca!

    1. Pachet oferta: Achizitionezi 8 pungi cafea Julius Meinl Cremcafe Trieste de 1 kg si primesti gratuit in custodie 3 bidoane cu apa H2On de 19 l.
    1. Pachet oferta: Achizitionezi 8 pungi cafea Julius Meinl Cremcafe Trieste de 1 kg si 3 cutii cu plicuri de ceai Julius Meinl. Cu aceasta ocazie, primesti gratuit in custodie 4 bidoane cu apa H2On de 19 l.

Ofertele mentionate anterior se adreseaza doar persoanelor juridice. Bidoanele de apa H2On vor fi oferite gratuit in custodie, ceea ce inseamna ca acestea raman proprietate H2On. Astfel, tu te poti bucura de functionalitatile lor, insa nu ti le poti insusi si trebuie sa le returnezi catre H2On dupa folosire.

In cazul celei de-a doua oferte, poti opta pentru diferite arome de ceai din urmatoarea selectie: ceai negru (Apple Black Currant, Asian Spirit Ginger Lemon, Assam India, Assam Thyme, Camomile, Ceylon English Breakfast), ceai verde (China Green Lemone/Lime, China Green Pure, Darjeeling Queen’S Blend, Earl Grey Traditional Blend), ceai de plante/fructe (Fruit Symphony, Green Jasmin, Herbal Symphony, Mirabelle, Peppermint, Rooibos Vanilla, Rose Hip Hibiscus, White Tea Peach, Wild Cherry, Wild Strawberry).

Apa H2On beneficiaza de certificarea oferita de International Taste Institute, aspect ce garanteaza calitatea si puritatea sa. Multumita acestor oferte, tu te poti bucura gratuit de cea mai buna apa, menita sa te hidrateze si sa asigure buna functionare a organismului tau.

Apeleaza cu incredere la H2On si lasa-te sedus in fiecare zi de aroma inconfundabila a cafelei proaspat macinate!