17 June 2024

La Unilift gasesti tot ce ai nevoie pentru situatiile delicate

Daca esti prestator de servicii de curatenie si mentenanta a sistemelor de canalizare, atunci trebuie neaparat sa descoperi oferta Unilift. Aici vei gasi toate echipamentele si accesoriile de care vei avea nevoie in activitatea ta de desfundare tevi si conducte. Calitatea este la cel mai inalt nivel, performanta incontestabila, totul in schimbul celor mai avantajoase preturi.

Sarpe sau furtun de desfundat

Acest instrument este poate cel mai folosit din categoria lui de produse. Asta se datoreaza faptului ca vine in doua variante, manual si mecanizat, prima dintre ele fiind destinata chiar si uzului neprofesional. Este cea mai simpla metoda prin care se pot elimina blocajele superficiale sau cele din apropierea gurii de acces.

Solutii si detergenti

Anumite blocaje nu pot fi eliminate actionand mecanic asupra lor, ci este nevoie de o interventie chimica. Spre exemplu, depunerile de grasime pot fi eliminate doar cu ajutorul unor degresanti speciali pe care ii gasesti in oferta Unilift.

Pompe si compresoare

Pentru canalizari de mare amploare, colectarea apei este actiune primordiala ca acestea sa functioneze in parametri optimi. Pompele submersibile cu tocator sunt cea mai buna alegere in acest sens, dat fiind faptul ca pot transporta apa cu impuritati, fara probleme. Au o putere mare de absorbtie, in timp ce tocatorul marunteste mizeria pentru a-i usura trecerea prin furtun.

Echipamente de protectie

Aceste interventii sunt insotite si de un grad ridicat de pericol si de aceea este important ca specialistii sa isi ia toate masurile de protectie de la ochelari, la casti sau costume impermeabile.

Masini vidanja

De site-ul Unilift vei putea achizitiona chiar si masini de tip vidanja, de diferite dimensiuni care sa iti asigure acces chiar si pe cele mai inguste stradute.

Accesorii pentru toate

Fiecare dispozitiv are nevoie de elemente suplimentare pentru a functiona la capacitate maxima, precum furtunuri, duze, filtre, perii, suruburi, spirale, adaptoare si multe altele. De acestea depinde in esenta reusita interventiilor.

Solicita o oferta personalizata de pret

Indiferent de care produsul din gama Unilift ai nevoie, trebuie sa stii ca pretul final se va stabili in baza unui calcul care se efectueaza la momentul comenzii, in functie de mai multe detalii. Vei comunia ce nevoi ai, in ce conditii urmeaza sa folosesti produsul respectiv, ce rezultate vrei sa obtii sau ce asteptari ai si, in functie de aceste informatii, noi vom avea grija sa iti recomandam cel mai potrivit echipament. Poate ca exista optiuni mult mai avantajoase decat cea pe care ai ales-o initial sau poate ca dispozitivul vizat are anumite functii de care tu nu ai nevoie. Acest demers este esential pentru a avea garantia celei mai bune alegeri, in timp ce nu platesti mai mult decat ai nevoie.