13 June 2024
antrenor personal fitness

La ce sa fii atent cand cauti un antrenor personal

Antrenorii personali contribuie la rezultatul clubului tau de sanatate, ajutand la construirea de relatii pozitive cu membrii tai. Membrii care sunt multumiti de experienta lor personala de antrenament revin de obicei la clubul tau de sanatate pentru a-si atinge obiectivele de fitness. Pentru a avea o operatiune de antrenament personal profitabila in cadrul clubului tau de sanatate, este important sa stii ce sa cauti atunci cand angajezi antrenori personali.

  1. Intelegeti organizatia

Este esential ca antrenorii personali sa inteleaga ce au de facut. Pentru ca clubul de sanatate sa ramana profitabil, ar trebui sa inteleaga rolul lor in cadrul organizatiei mai mari si cum pot contribui la succesul afacerii.  Sunt mai multe lucruri de luat in vedere cand cauti un antrenor personal.

  1. Cunostinte

Antrenorii personali excelenti inteleg fitnessul, sanatatea si modul in care functioneaza corpul. Ei tin pasul cu tendintele de fitness, dar apeleaza si la exercitiile incercate si adevarate care obtin rezultate. Cei mai buni antrenori personali au de obicei certificari profesionale si continua sa se imbunatateasca prin dezvoltarea profesionala continua. Exista posibilitatea de a lucra cu un antrenor personal in Targu Mures.

  1. Intelegerea nevoilor clientilor

Cand se inscriu clienti noi, antrenorii personali ar trebui sa acorde atentie nevoilor clientului. In calitate de proprietar de club de sanatate, ar trebui sa aveti un chestionar de stil de viata pe care antrenorii personali il vor rezolva cu clientii lor. Intelegerea modului in care antrenorul personal va aborda integrarea unui nou client este foarte importanta, deoarece este o reflectare directa asupra experientei sale cu clubul de sanatate.

  1. Personalizat

Marii antrenori personali inteleg obiectivele clientilor lor si sunt buni sa manifeste un interes real pentru bunastarea lor. Intr-un interviu, puteti obtine o idee despre personalitatea unui antrenor personal prin manierele sale – cum ar fi contactul vizual, zambetul, nivelul de confort, incuviintarea din cap etc. Cu toate acestea, ceea ce spun ei in timpul unui interviu este, de asemenea, important.

  1. Motivational

Pentru ca clientii sa se intoarca, antrenorii personali ar trebui sa incurajeze si sa fie cel mai mare sustinator al clientilor lor. Doriti sa gasiti antrenori personali calificati care sa va ajute sa va motivati clientii si sa-i ajute sa vada rezultate.

Un antrenor personal ar trebui sa detina o certificare actuala acreditata pentru a va oferi asigurarea ca lucrati cu un profesionist care are cunostintele si abilitatile necesare pentru a va oferi un antrenament sigur si eficient. O initiativa lansata in 2003 a cerut tuturor organizatiilor de fitness care ofera certificari de antrenor personal sa caute acreditarea examenelor lor de certificare pentru a ridica standardul de pregatire personala pentru a servi si proteja mai bine consumatorii.

Solicitati trainerului nume, numere de telefon si chiar marturii ale altor clienti cu care a lucrat si care impartasesc trasaturi si obiective similare cu ale dumneavoastra. Este logic sa selectati un antrenor care a lucrat cu clienti similari. Acest lucru ii permite formatorului sa empatizeze si sa inteleaga provocarile si nevoile unice.