17 June 2024

Jaluzele Mester Metal reprezinta cea mai buna alegere pentru locuinta dumeavoastra

In lumea moderna, se poate simti ca si cum ochii curiosi ne urmaresc peste tot. Cu doar putin timp in urma, doar cei bogati si faimosi aveau motive sa creada ca sunt urmariti, insa, in prezent, foarte multe persoane sunt curioase cu privire la activitatile celor din jur.

In prezent, chiar si cea mai obscura si modesta persoana este permanent inconjurata de camere si microfoane. Este atat de important sa aveti un loc special, privat – precum o curte – unde sa va puteti retrage si bucura de toata linistea si intimitatea dorita.

Intimitatea din propria locuinta este de asemenea un aspect extrem de important din viata fiecarei persoane in parte. Tocmai de aceea, in cazul in care locuiti la casa, pentru a va ajuta in calatoria dumneavoastra spre a avea o gradina privata unde sa nu va simtiti spionati de vecini ori de cei care trec pe trotuar, iata cateva dintre cele mai bune idei de confidentialitate.

 • Gardul de imprejmuire

Se spune ca gardurile de delimitare dintre proprietati, sa fie inalte, astfel incat sa nu existe vizibilitate intre curti. In momentul in care discutam despre confidentialitatea pe care fiecare dintre noi si-o doreste de la propria curte, un gard solid reprezinta un prim pas important care trebuie luat in calcul. Celelalte idei de confidentialitate din curte din aceasta lista sunt importante si utile, dar nu vor ajuta la fel de mult daca nu v-ati asigurat deja perimetrul cu un gard inalt si solid. In ceea ce priveste gardul din fata, gardul care are iesire la strada practic, probabil va veti dori un minim de vizibilitate, fapt pentru care puteti apela la profesionistii de la Mester-Metal.ro care propun acele garduri si porti sub forma de jaluzele. Cu acele jaluzele Mester Metal, cu siguranta veti obtine exact acel efect de intimitate pe care vi-l doriti, dar si un rezultat exceptional din punctul de vedere al design-ului.

 • Gardul viu poate reprezenta o idee perfecta

Atunci cand un gard conventional nu este suficient de inalt pentru a va ajuta sa va simtiti in siguranta si privat in propria curte, este posibil sa aveti nevoie de o inaltime suplimentara. Daca acesta este cazul, luati in considerare investitiile in niste garduri vii falnice. Va dura ceva timp sa creasca, dar cand vor atinge inaltimea maxima, veti beneficia de un sentiment extraordinar de intimitate. In plus, gardul viu arata si extraordinar din punct de vedere estetic.

 • Obtineti intimitate si practicitate plantand pomi fructiferi mari

Unele plante care se gasesc in curtile oamenilor servesc doar pentru valoare estetica. Totusi, atat pentru un plus de intimitate cat si in ceea ce priveste o estetica frumoasa a curtii, puteti opta si pentru plantarea unor pomi fructiferi far. Nu numai, dar in acest fel veti putea furniza si alimente delicioase familiei dumneavoastra. In cele din urma, exista multe plante si copaci cu crestere inalta care va pot ajuta sa va construiti un sentiment de intimitate in gradina casei. Puteti alege doar una dintre aceste optiuni, dar cand alegeti pomul fructifer potrivit, veti obtine cele mai bune dintre toate cele trei lumi.

Daca veti opta pentru plantarea unor pomi fructiferi inalti precum sunt prunii sau merii, veti avea o sursa de hrana, ceva dragut de privit si atunci cand sunt suficient de inalti, un sentiment de intimitate consolidat.

 • Umbrela ajuta la obtinerea intimitatii dorite

Traim in era tehnologiei iar in acest context ne referim la acele drone zburatoare controlate de la distanta care exista de ani de zile. Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa fie spionat de la inaltime prin intermediul unei drone si daca vreti sa stati linistiti si relaxati la masa din gradina, atunci o umbrela poate face adevarate minuni. In plus, veti fi feriti de soarele puternic al verii. Acelasi lucru il puteti obtine fie si prin intermediul unei verande, fie si prin intermediul pomilor stufosi.

Intimitatea este extrem de importanta pentru fiecare persoana in parte. Cu siguranta exista o multime de modalitati prin care va puteti asigura toata intimitatea necesara daca locuiti la casa, insa, de departe gardul si portile sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul.

Tocmai din acest motiv, sunteti invitati sa accesati magazinul online mester-metal.ro, magazin online unde puteti descoperii o gama exterm de variata de produse care reprezinta solutiile cele mai bune atat in ceea ce priveste intimitatea, cat si securitatea sau obtinerea unui desing de ansamblu cu adevarat reusit, iar acele porti jaluzele si garduri jaluzele combina perfect toate aceste aspecte.

Echipa Mester-Metal.ro va asteapta sa descoperiti cele mai avantajoase oferte si va asigura consultanta gratuita astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie in functie de nevoile pe care le aveti.

De asemenea, gama de produse este una mult mai variata, fiind impartita in cateva categorii cheie dupa cum urmeaza.

 • Porti garduri decupate (traforate)
 • Porti garduri jaluzea
 • Balustrade decupate
 • Panouri decorative (traforate)
 • Tabla decupata cnc
 • Balustrade inox
 • Mese hote chiuvete inox (horeca)
 • Copertine fier inox
 • Confectii metalice