24 June 2024
videochat iasi

videochat iasi

Inveti si… castigi! Cum evolueaza lucrurile cand faci videochat in Iasi?

Joburile cele mai bune sunt cele care iti ofera castiguri mari, dar si posibilitatea de a evolua ca persoana. Astfel stau lucrurilae pentru fetele care aleg sa faca videochat Iasi. Ele nu numai ca au parte de incasari de neatins in alte domenii, dar acumuleaza si o experienta care le va fi de folos de-a lungul intregii vieti.

Toate lucrurile pe care le inveti cand faci videochat in Iasi

Pregatirea incepe inca din prima saptamana de lucru cand, timp de 5 zile, un trainer personal de la Studio20.ro le invata pe incepatoare tot ceea ce au nevoie sa stie despre noul domeniu de activitate. Ele afla cum sa foloseasca la capacitate maxima aparatura video si audio cu care sunt dotate camerele de lucru. De asemenea, le sunt prezentate caracteristicile platformelor online pe care urmeaza sa lucreze, precum LiveJasmin, Flirt4Free sau StripChat. In plus, le sunt prezentate si o serie de trucuri ce se vor dovedi utile in conversatiile purtate cu membrii acestor site-uri.

videochat iasi
videochat iasi

Apoi, fetele primesc cursuri individuale gratuite de make-up, pentru a putea sa joace de fiecare data rolul dorit si sa reuseasca, inca de la prima vedere, sa atraga atentia barbatilor. In paralel, beneficiaza si de lectii de limba engleza si de cultura generala, care le vor permite sa poarte conversatii interesante, pe numeroase teme, cu barbati din toate colturile lumii.

Interactiunea de zi cu zi cu sute sau mii de barbati le permite nu numai sa isi imbunatateasca permanent cunostintele de limba engleza, ci le ofera si o foarte buna cunoastere a oamenilor. Invata, cu timpul, sa afle starea de spirit a interlocutorului de la primul contact vizual sau sa isi dea seama, in fiecare caz, ce se ascunde dincolo de cuvinte si de impresia pe care vrea sa o lase o persoana. Ele dobandesc un spirit de observatie si o capacitate de analiza a psihicului uman cu care doar psihologii cu experienta se mai pot lauda.

Banii castigati cand faci videochat in Iasi

Inca din primele trei luni de lucru faci pasi spre independenta financiara, deoarece ai parte de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest timp pe platformele online. In aceeasi perioada, studioul te ajuta financiar sa iti completezi trusa de make-up si garderoba, deci nu trebuie sa faci cheltuieli pentru a te prezenta in camerele de lucru asa cum se cuvine.

Ulterior, castigurile tale pornesc de la un comision brut in valoare de 50% din incasarile generate pe site-uri. Acestuia i se adauga o serie de bonusuri cumulative, acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de castiguri, pentru comportament impecabil sau pentru fidelitate fata de echipa.

Daca vrei sa iti indeplinesti mai repede anumite dorinte, cand faci videochat in Iasi ai inclusiv posibilitatea de a contracta credite direct de la studio, fara intermedierea vreunei banci, deci in conditii deosebit de avantajoase, fara dobanzi sau comisioane.

Cand faci videochat Iasi, inveti multe lucruri noi si, in acelasi timp, obtii castiguri de-a dreptul impresionante. Cu cat faci mai repede acest pas, cu atat te vei bucura mai curand de toate beneficiile!