18 June 2024

Intrati pe site-ul presidentresidence.ro si descoperiti cele mai noi apartamente din Craiova!

 

Achzitionarea unei locuinte este in topul prioritatilor pentru majoritatea romanilor, deoarece a avea propria casa ofera o sursa de siguranta si confort. Noile cartiere rezidentiale din Craiova precum https://presidentresidence.ro/  sunt alegerea multor familii de tineri, dar si familii care doresc sa sa mute intr-un apartament cu dotari si design modern lasand in urma vechile case comuniste. Cartierul President Residence este situat in zona de top a Craiovei, fiind aproape de Mall, centru, farmacii, statii de autobuz, spital si alte lcoatii super convenabile.

Achizitionarea unei proprietati aduce multe avantaje pa langa faptul ca este o investitie ce poate fi mereu transformata in bani cash, apartamentul poate fi inchiriat mai departe si va scuteste de chirire daca decideti sa locuiti in noua locuinta.

Apartamentele sunt inca o investitie care face bani. De fapt, a fost intotdeauna o investitie buna. Industria va continua sa vada o apreciere puternica, indiferent de fluctuatiile temporare, inclusiv cresterea ratelor dobanzii, cresterea impozitelor pe proprietate si o potentiala recesiune.

Cu toate acestea, obtinerea unei surse fiabile de venit prin investitii imobiliare va depinde numai de intretinere, gestionare si succes – fundamentele investitiei intr-o proprietate multifamiliala. Daca aceste standarde sunt indeplinite, buzunarele nu vor fi niciodata goale. Cu toate acestea, daca una dintre ele este abandonata, veniturile vor incepe sa scada. Prin selectarea proprietatii potrivite si a dezvoltatorului potrivit si, ulterior, fiind isteti in gestionarea proprietatii, investitorii pot produce nenumarate avantaje de neegalat.

Daca investitorii se concentreaza pe elementele fundamentale ale proprietatii, in timp ce isi intensifica strategia de investitii si subscrierea conservatoare care vizeaza piata de astazi, apartamentele sunt inca o investitie performanta in 2021.

A avea mai multe unitati la descarcare este o modalitate excelenta de a genera capital in imobiliare. Inchirierea proprietatilor va ofera lunar mai multe fluxuri de venituri din inchiriere. Asta inseamna ca aveti mai multe fluxuri de numerar in fiecare luna, ceea ce va va ajuta sa rambursati ipoteca mai repede, ceea ce face din nou mai usor sa obtineti finantare pentru o cladire de apartamente. Bancile nu ezita niciodata sa imprumute unui investitor imobiliar banii pentru a investi in apartamente. De ce? Pentru ca exista un venit garantat din mai multe surse.

Unul dintre avantajele majore – Investitiile imobiliare, la fel ca activele, sunt garantate in mare parte prin contracte de leasing de la noua pana la paisprezece luni, care asigura un flux de venituri constant si fiabil, care ar trebui sa produca un flux de numerar pozitiv mai mare decat randamentele obtinute din dividende.

Intr-o lume in care toata lumea duce o viata aglomerata, avem nevoie de toate intr-o clipita si asa ca ne dorim toate necesitatile noastre, cum ar fi transportul public, magazine, scoli, restaurante si parcuri, toate la indemana, pentru a duce un stil de viata convenabil. Amenajarile apartamentelor sunt inclinate sa fie pozitionate in apropierea acestor facilitati, facandu-l o alegere populara pentru multi profesionisti.

Spre deosebire de investitiile imobiliare comerciale, investitiile imobiliare rezidentiale continua sa prospere datorita legaturilor stranse cu tendintele rezidentiale si demografia. Se crede ca demografia va detine cheia viitorului pietelor imobiliare. Populatia actuala, modul in care vrem sa traim si unde vrem sa traim vor fi un factor mai important care va modela viitoarele piete imobiliare decat cresterile si coborarile pe termen scurt ale cererii si ofertei, sentimentul consumatorilor sau ratele dobanzii.

Un alt motiv cheie pentru a lua in considerare proprietatea apartamentului este aprecierea proprietatii. Proprietatile imobiliare tind sa creasca in valoare anual, la o rata constanta. Acest lucru il face o modalitate excelenta de a castiga bani pe termen scurt, in timp ce il inchiriati si, pe termen lung, se apreciaza. In momentul in care vindeti investitia imobiliara, aceasta va fi crescut dramatic in valoare, mai ales daca va trece mai mult timp. Investitiile imobiliare au aratat in istorie cea mai mare legatura cu inflatia in comparatie cu alte clase de active. In timp ce tarile din intreaga lume continua sa tipareasca bani pentru a stimula progresul economic, este imperativ sa identificam avantajele detinerii unui apartament ca o acoperire impotriva inflatiei. De obicei, atunci cand apare inflatia, va creste si pretul imobilelor, in special activele cu mai multi chiriasi.

Investitia imobiliara este una dintre putinele clase de investitii care are o valoare semnificativa ca activ greu. Terenul proprietatii are valoare, la fel si structura in sine, iar veniturile pe care le genereaza au valoare pentru viitorii investitori. Investitiile imobiliare care produc venituri nu au zile rosii si verzi, asa cum o face bursa.

Investitia in apartamente imobiliare este o modalitate excelenta de a imbunatati averea si de a spori fluxul de numerar. Pentru investitorii intelepti, nu conteaza cati bani castigati, ci cati bani pastrati. Profitand de avantajele fiscale diverse ale investitiilor in imobiliare rezidentiale, puteti pastra mai mult din ceea ce faceti.

Puteti obtine deduceri fiscale la dobanda imprumutului bancar, fluxul de numerar din proprietati de investitii, cheltuieli si costuri de functionare, impozite pe proprietate, asigurare si amortizare, chiar daca proprietatea castiga valoare si alte beneficii.

Un motiv excelent pentru care apartamentele fac investitii mai bune este ca exista posibilitatea de a cumpara apartamente in afara planului. Aceasta inseamna ca puteti cumpara proprietatea chiar inainte de a incepe constructia, facand proprietatea mult mai accesibila. De asemenea, nu trebuie sa platiti o ipoteca pana la sosirea decontarii, care ar putea fi la doi sau mai multi ani distanta, oferindu-va timp mai mare pentru a economisi un depozit mai mare. O perioada mai lunga de stabilitate ar putea, de asemenea, sa faca ca apartamentul sa creasca in valoare.