17 June 2024

Incearca noi experiente cu tigarile electronice de unica folosinta Elf Bar

Tranzitia de la tigarile clasice la cele electronice poate fi un proces foarte complicat. De cele mai multe ori, persoanele amana sa faca acest pas din frica de necunoscut. Curiozitatea exista, insa gandul ca ar putea sa nu fie potrivit pentru ele le opreste din a incerca. Tocmai din acest considerent, dar si datorita multor avantaje pe care le poseda, la Voore poti incerca acum noua tigara electronica de unica folosinta.

Elf Bar 600 este compromisul ideal intre tigara electronica normala si cea clasica. Te ajuta sa observi avantajele celei dintai, permitandu-ti totodata sa ii testezi compatibilitatea cu nevoile tale.

Elf Bar – un dispozitiv unic si elegant

Primul element care te va impresiona cand vei lua contact cu acest dispozitiv va fi cu siguranta aspectul. A fost configurat in asa fel incat sa elimine conotatia negativa care ii era atribuita oricarei persoane care avea in mana o tigara clasica. Liniile elegante, dimensiunile mici, nuantele si chiar felul de eliminare al aburului fac din Elf Bar un accesoriu ideal pentru toti posesorii.

Disponibil in variate nuante

Indiferent de gusturile estetice, cu siguranta vei gasi o varianta in totalitate pe placul tau. Fie ca preferi clasicul alb, fie ca iti place sa experimentezi din punct de vedere cromatic, Voore este locul in care poti testa. Elf Bar este disponibil in 26 de nuante diferite, derivate din roz, oranj, rosu, verde, albastru si nu numai. In plus, nuanta este o sugestie pentru aroma tigarii. Asadar, bifeaza atat latura vizuala, cat si pe cele olfactive si gustative.

Poti testa diverse arome

Daca Elf Bar este disponibil in 26 de nuante, asta inseamna 26 de arome distincte. Poti testa de la arome de fructe exotice, la variante racoritoare sau chiar combinatii inedite. Analizeaza oferta si descopera care dintre optiunile prezentate te atrage cel mai mult si testeaz-o imediat.

Poseda numeroase avantaje economice

Primul argument care te poate opri din a testa tigara electronica este legat de aspectul financiar. Poate parea o investitie destul de mare pe care inca nu esti pregatit sa ti-o asumi daca nu cunosti toate detaliile despre un astfel de dispozitiv. Tocmai de aceea, variantele de unica folosinta, Elf Bar, te pot ajuta sa descoperi tot ce trebuie sa stii inainte de a face acest pas.

Un singur dispozitiv costa doar 28 de lei si iti poate asigura pana la 600 de fumuri. Asadar, cu o suma atat de mica iti poti asigura echivalentul a 50 de tigari clasice. Faci economii considerabile si, in plus, iti da ocazia sa afli daca poti face pasul decisiv spre o varianta mai sanatoasa.

Mai exista o situatie in care variantele de unica folosinta sunt cea mai buna alegere. Spre exemplu, daca nu esti un fumator inrait si iti place sa stai cu prietenii la o tigara doar din cand in cand, atunci nu merita sa investesti in variante mai scumpe. In plus, ai garantia ca te vei putea bucura de ea intreaga seara si mult dupa. Acest lucru este datorat in principal numarului mare de fumuri pe care il asigura un rezervor, dar si faptului ca bateria este suficient de mare incat sa sustina o utilizare intensa.

Nu iti influenteaza viata sociala

Nu in ultimul rand, spre deosebire de o tigara clasica, Elf Bar 600 nu iti va crea probleme ce tin de imagine sau de sederea intr-un anumit spatiu. Daca fumatul este interzis in majoritatea localurilor, vapatul este permis. In plus, nu genereaza disconfort persoanelor din jur, dat fiind faptul ca aburul nu este la fel de dens precum fumul si nici nu are un miros deranjant.