17 June 2024

Igiena este prioritara in orice afacere

Fie ca muncim intr-o fabrica sau la birou, unde nu avem de-a face decat cu hartii si imprimante zi de zi, este important sa avem un mediu de lucru curat si igienizat si totodata sa avem la dispozitie cele mai bune solutii care sa ne ajute sa fim mereu in siguranta impotriva microbilor si virusurilor. Mai ales in acest an, in cazul afecerilor unde a fost nevoie ca angajatii sa mearga la locul de munca, a fost nevoie de solutii si mai drastice in ceea ce priveste curatenia si igiena.

Totodata, si pentru firme a fost oarecum mai dificil sa obtina produsele necesare pentru curatare si igienizarea spatiilor de lucru asta pentru ca si furnizorii au lucrat uneori la program mai redus sau stocurile de produse poate ca au fost epuizate. In unele cazuri, o firma cumpara produse, de orice fel, de la mai multi furnizori, fapt pentru care este nevoie de periode de asteptare mai mare dar si cheltuieli mai mari. Exista insa si firme care au ales acelasi magazin sau producator pentru toate produsele dintr-o anumita gama, precum cele de curatare.

Cei mai multumiti sunt cu siguranta cei care au ales produsele de pe site-ul cleane.ro, dedicat in mod special solutiilor de curatare si igienizare pentru firme. De accea, si ofertele lor sunt special create pentru a servi in acest scop, de la preturi speciale pana la discount progresiv, transport gratuit sau posibilitatea de retur sau inlocuire cu alte produse.

De pe acest site putem alege dintre sute de produse Tork, unul dintre cele mai bune brand-uri la nivel mondial in acest sector, de la dispensere si dozatoare pana la solutii de curatare si dezinfectare. Desi avem parte de produse de calitate superioara, preturile sunt destul de accesibile iar cu ajutorul discount-ului progresiv totul este si mai usor.

Fiind vorba despre pericole care se pot raspandi rapid prin atingerea anumitor obiecte sau a doua sau mai multe persoane intre ele, este bine sa avem la dispozitie solutii care sa ne ajute sa evitam pe cat posibil contactul sau care sa ne ajute sa ne spalam si dezinfectam rapid dupa aceea pentru a ne ajuta sa ne protejam cat mai bine. Asa ca putem alege dintre numeroasele modele de dispensere Tork pentru sapun, dezinfectant, servetele si diverse alte consumabile necesare.

Si ce ar fi curatenia fara echipamentele corespunzatoare. Pentru ca, degeaba avem cele mai bune solutii de curatare daca nu le folosim in cel mai eficient mod cu putinta. Iar pentru asta, pe site putem gasi de exemplu aspiratoare profesionale extrem de utile in orice tip de afacere. Cu siguranta ca este mult mai rapida dar si mai eficienta curatarea unui spatiu cu un astfel de aparat electrocasnic de mare putere.

Indiferent ce am alege sa cumparam de pe cleane.ro nu trebuie sa ne facem griji nici in privinta calitatii produselor si nici a preturilor exagerate, experienta celor de aici ajutandu-i in cei 15 ani de activitate sa le ofere clientilor cele mai bune servicii si produse potrivite pentru nevoile lor.