13 June 2024

wedding planner

Iata cum poti folosi la maxim serviciile unui wedding planner VIP

Atunci cand angajezi un wedding planner care iti ofera servicii VIP, ar fi ideal sa te folosesti la maxim de acesta – fie el o singura persoana sau o echipa a unei agentii de organizare evenimente. In termeni foarte simpli, trebuie sa exploatezi serviciile VIP atunci cand acestea iti sunt oferite. De ce?

Ei bine, pentru ca acestea iti pot aduce cu adevarat visele la realitate, mai ales atunci cand vine vorba de planificarea unei nunti.

Astfel, in cele ce urmeaza, vei afla cum pot folosi serviciile de tipul mentionat la maxim, pentru ca mai apoi sa nu ai niciun fel de regret.

Nu impiedica creativitatea echipei

De foarte multe ori, cei doi miri ajung sa limiteze creativitatea planner-ului alaturi de care lucreaza – prin anumite cerinte sau conditii. Nu este recomandat sa faci un astfel de lucru. Chiar daca ai o idee clara asupra modului de planificare al nuntii tale, ar trebui mereu macar sa asculti de sugestiile unui wedding planner.

Tine minte faptul ca acesta iti vrea numai binele – iar o sugestie sau o parere nu vor avea nicidecum un rol critic, doar constructiv!

Respecta programul echipei

Echipa de planificare nunti pe care o vei angaja are acelasi program de munca ca si tine. Drept urmare, este mai mult decat probabil ca apelurile date in miez de noapte sa ramana fara raspuns. Mai mult decat atat, lipsa de profesionalism din partea ta poate cauza si o lipsa de profesionalism din partea unui wedding planner – deci un interes scazut fata de planificarea nuntii tale.

Respecta programul echipei, dar asigura-te ca profiti de acesta la maximum!

Ai incredere in reteaua lor de furnizori

Stii un furnizor de servicii ieftine care te-ar putea ajuta sa economisesti niste bani cu nunta ta? Foarte bine atunci. Il poti tine deoparte, in caz de urgenta. Pentru furnizorul actual de servicii care va fi prezent la nunta ta, mai bine de bazezi pe reteaua si pe cunostintele unui wedding planner VIP.

Acesta nu numai ca te va pune in legatura cu cei mai buni furnizori din domeniile necesare evenimentului tau, dar iti si va putea garanta un pret avantajos, pe langa calitate si servicii de top.

Nu aduce in discutie doar elementele de baza

Fiecare cuplu are un plan de organizare al nuntii bine pus la punct – de obicei, acesta contine visuri si dorinte ale celor doi miri; asteptari ale acestora de la ziua nuntii. Pentru un wedding planner, acestea sunt elemente de baza, intalnite la fiecare eveniment pe care il planifica.

Astfel, pentru a folosi la maxim serviciile care iti sunt oferite, trebuie sa discuti despre mai multe lucruri, precum – o lista de sarcini specifica nuntii tale care iti va organiza timpul, o lista de aspecte prioritare si moduri prin care poti taia unele cheltuieli pentru a garanta indeplinirea anumitor dorinte.

Esti in cautarea unei agentii sau unui planner VIP?

Serviciile de tip VIP, atunci cand vine vorba de organizare nunti, sunt destul de greu de gasit – in principal din cauza faptului ca piata este plina de acest tip de organizatori. Totusi, solutia perfecta este aici!

Mai exact, pentru servicii VIP si pentru organizarea optima a nuntii sau evenimentului tau, poti apela oricand la agentia boutique Duet Luxe – servicii complete de planificare si organizare, pentru o experienta de neuitat!