17 June 2024
vestiar metalic

Iata cele mai utilizate 3 tipuri de vestiar metalic si functionalitatea pe care o ofera!

Mobilierul metalic este deosebit de util in cadrul multor medii de lucru si institutii, motiv pentru care exista foarte multe tipuri specifice de astfel de piese. Astfel, pentru depozitarea articolelor vestimentare si a obiectelor personale, cel mai recomandat si utilizat tip de mobilier este un vestiar metalic. Tocmai de aceea, vei regasi aceste piese de mobilier in cadrul multor domenii de activitate si institutii publice sau private, fiind puse la dispozitia personalului, a clientilor sau chiar a publicului larg.

Atunci cand vrei sa faci alegerea corecta in ceea ce priveste modelul achizitionat, va trebui sa ai in vedere, pe langa durabilitatea piesei de mobilier, si functionalitatea specifica a acesteia.

Pentru a oferi un exemplu, cel mai bun model de vestiar pentru elevi si profesori va putea acomoda cu succes toate materialele didactice si obiectele personale. In plus, va oferi siguranta si acces facil la efectivele personale ori de cate ori este nevoie, pe langa faptul ca va garanta o folosire eficienta a spatiului de depozitare.

Vestiarele metalice casetate

Printre cele mai apreciate tipuri de vestiare metalice se afla cele casetate. Acestea pot fi regasite in institutii publice si private, precum si in unitati de invatamant, fiind o solutie deosebit de facila de a depozita in siguranta obiecte personale de toate tipurile. In oferta disponibila pe www.viamond.ro, un astfel de vestiar metalic mai poate fi dotat si cu:

– sistem de inchidere cu 2 chei;

– suport de eticheta pe usa;

– maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Vestiar metalic cu bancuta

Daca personalul institutiei pentru care lucrezi sau clientii afacerii tale au nevoia specifica de a schimba si incaltamintea, atunci un model cu bancuta este cea mai buna alegere pe care o poti face. Confortul si suprafata utila pe care isi pot aranja hainele de schimb sunt detalii pe care nu le poti ignora. Pe langa acestea, o astfel de piesa de inalta calitate mai poate oferi si urmatoarele optiuni:

– carlig si bara pentru umerase;

– polita suplimentara in partea superioara;

– structura realizata din cadru de teava sudata cu picioruse din plastic pentru protejarea podelelor.

Vestiar metalic cu perete despartitor

Unele medii de lucru sunt aparte, motiv pentru care necesitatea creata va fi una specifica din punctul de vedere al vestimentatiei. Astfel, de multe ori, este necesara separarea hainelor murdare de cele curate, chiar si in timpul depozitarii.

Mediile de lucru in care exista mirosuri puternice adesea creeaza nevoia de utilizare a vestiarelor metalice cu perete despartitor pentru hainele curate si murdare. Bucatariile restaurantelor si diferitele fabrici se inscriu in aceasta categorie, precum si atelierele de mecanica auto sau santierele de constructii.

Daca vrei sa te bucuri de utilitate sporita din acest punct de vedere, poti opta pentru un model cu perete despartitor, superventilat. Acesta va ajuta evacuarea mirosurilor neplacute si a umiditatii. Pe langa faptul ca hainele tale curate vor fi depozitate intr-un compartiment separat fata de cele murdare, un model de acest tip mai poate pune la dispozitie si:

– raft in partea de sus cu bara pentru umerase;

– usi dublu ranforsate prevazute cu gauri suplimentare in partea centrala pentru o ventilatie eficienta.

Daca vrei sa te bucuri de preturi foarte avantajoase, promotii si livrare rapida si gratuita in toata tara, alege un vestiar metalic din oferta deosebit de cuprinzatoare a marelui furnizor Viamond!