18 June 2024

case de marcat Datec

Iata ce cuprinde gama de case de marcat Datecs – produse ideale pentru orice afacere!

In functie de natura afacerii tale, poti avea nevoie de mai multe case de marcat Datecs – mai exact, de modele diferite, cu diverse functionalitati. Din pacate, o singura casa de marcat nu le poate face pe toate – nici cele portabile, de tip myPOS, de exemplu.

Totusi, din fericire, producatorul Datecs iti pune la dispozitie o gama variata de case de marcat, concepute ideal pentru aproape toate tipurile de afaceri – fie ca trebuie pur si simplu sa eliberezi bon fiscal, fie ca detii o unitate comerciala si vrei sa fii complet echipat pentru clientii tai.

Iata ce contine gama de produse marca Datecs!

Case de marcat portabile

Acestea sunt ideale, in principal, pentru activitatile de ridesharing intreprinse de anumiti soferi – precum Uber, Bolt si asa mai departe. O astfel de casa de marcat le permite eliberarea instanta de bon fiscal, fara prea multa bataie de cap.

Casele portabile, desi numite in acest fel, necesita o sursa de energie electrica. Chiar daca aceste case de marcat Datecs sunt destul de mici si pot fi miscate cu usurinta, tot prezinta un cablu. Astfel, in majoritatea cazurilor, portabilitatea unei astfel de case este limitata, mai ales in cazul unitatilor care fac servire la masa. Dupa cum probabil stii, aceste unitati iti prezinta bonul direct la masa, fara ca tu sa vezi casa de marcat in sine.

Case de marcat fixe, simple

Acestea sunt concepute pentru afacerile de dimensiuni mici si mijocii si pot prezenta, in functie de model si un display pentru afisarea pretului catre client. Mai mult decat atat, produsele din oferta Datecs sunt echipate si cu PIN PAD ce permite conectarea unui alt dispozitiv la casa de marcat pentru acceptarea platii cu carduri bancare.

Astfel, chiar daca aceste case de marcat Datecs sunt relativ simple, ele iti ofera toate functionalitatile necesare administrarii corespunzatoare a unei afaceri!

Case de marcat cu acumulator

Acest tip de case de marcat este destul de similar cu modelul portabil, doar ca acestea nu au nevoie de curent in permanenta. In schimb, sunt echipate cu un acumulator – de obicei in jur de 2000mA/h – care poate furniza destula energie unei case de marcat (pentru mai multe zile).

O astfel de casa de marcat este perfecta pentru unitatile care nu servesc clientii la o casa sau la tejghea – caz in care chelnerii, de exemplu, trebuie sa se deplaseze cu aceste case de marcat Datecs la masa clientului (in cazul in care clientul solicita plata cu cardul, de exemplu).

De unde poti cumpara case Datecs in Romania?

Afacerile care au sediul in Romania pot cumpara case de marcat Datecs cu meniu reconfigurat, in limba romana, din magazinul online TehnicaFiscala.ro – magazin marca Cria Soft Solutions.

Cand vine vorba de probleme sau chestiuni de natura fiscala, produsele si serviciile oferite de Cria Soft Solutions pot fi de mare folos pentru orice afacere, indiferent de tipul acesteia. Astfel, daca ai nevoie de case de marcat sau de servicii fiscalizare, predare memorie fiscala, service casa marcat, sau servicii conectare ANAF, nu ezita sa-i contactezi pe expertii Cria Soft!