21 June 2024

Ia aminte la angajari videochat Bucuresti!

Imi plac emisiunile in care oamenii care au facut cariera intr-un domeniu vorbesc despre piedicile pe care le-au invins ca sa atinga performanta in profesia lor. De pilda o cantareata foarte buna a relatat cu lux de amanunte, cum s-a ascuns de parinti multa vreme in timp ce participa la concursuri si lua lectii de canto. Paralel, mergea si la facultatea aleasa de parinti, dar despre rezultatele ei de exceptie in domeniul muzicii nu avea curajul sa le spuna, fiindca:

-in vremea aceea, sa canti nu era considerata o profesie serioasa si de aceea parintii alesesera altceva pentru ea.

-lumea din jur considera cariera muzicala incompatibila cu o viata normala, cu posibilitatea de a avea o familie si copii.

Cu ochii in lacrimi a relatat cat i-a fost de greu pana i-a impacat pe parinti cu pasiunea ei pentru muzica si cat de fericita este ca astazi aceste prejudecati nu mai exista.

Au fost si cazuri de prejudecati profesionale legate de incompatibilitatea dintre sex si profesie. Concret, greu au fost acceptate femeile ca piloti de avioane, in armata, la politie, jandarimi si la pompieri.

Daca ne gandim in ce chinuri si cu ce curaj isi nasc copiii, trebuie sa recunoastem ca o femeie este nemaipomenit de curajoasa, prin urmare ea a capatat dreptul sa practice orice profesie doreste.

Cei care sunt atenti la prejudecatile semenilor vor alege cu greutate o meserie si isi vor trai viata cu multe retineri si frustrari.

Avem o singura viata, libertatea de a alege si contra cronometru trebuie sa ne atingem obiectivele, fiindca nu este ca intr-un joc virtual, sa mai primim doua-trei vieti.

Tu, draga mea, ia in calcul  angajari videochat Bucuresti si considera Money-studio.ro rampa ta de lansare in lume. Fiecare trebuie sa inceapa de undeva: stiu artisti care au fost ospatari, celebritati care au lucrat ca soferi pe taxi, pana si-au finalizat studiile si au ajuns sa profeseze ca chirurgi, ca actori sau muzicieni.

In prezent, poti foarte bine sa ai o ocupatie despre care sa nu se stie, cand vei ajunge vedeta sa folosesti un pseudonim si trecutul ti se pierde. Omul puternic insa nu se dezice de trecut si demonstreaza ca este capabil de dezvoltare permanenta pe toate planurile.

„Da, am lucrat ceva sa imi castig existenta (poate am scos caini la plimbare sau orice altceva, nu conteaza) sa imi pot plati taxele la facultate si sa nu fiu o povara pentru parinti, dar am perseverat”, acesta ar trebui sa fie sistemul nostru de gandire.

Ca sa ajungi unde ti-ai propus sunt importante urmatoarele lucruri:

  • Sa fii sanatos, sa poti studia, lucra si sa te bucuri de ceea ce vei realiza.
  • Sa iti pastrezi viata.
  • Sa ai un cazier curat, fiindca se va vorbi mult daca ai furat sau ai comis vreo infractiune, cu toate ca ti-ai ispasit pedeapsa.
  • Sa iti mentii forma fizica si frumusetea.
  • Sa te ingrijesti.
  • Sa detii toate abilitatile sociale necesare in societatea moderna in care traim.

Sunt ocupatii care iti distrug sanatatea si te macina fizic sau psihic. Sa lucrezi la relatii cu publicul si sa ai doua-trei persoane pe zi extrem de nervoase, nu te simti deloc confortabil.

Astazi am vazut la televizor un jandarm care ii atragea frumos atentia unei doamne ca trebuie sa poarte masca in public, iar ea l-a agresat verbal, apoi l-a lovit cu piciorul.

Iti trebuie enorm de multa rabdare sa faci fata unei astfel de provocari. Sa zicem ca ai nervii tari, dar in timp stresul si supararile acumulate vor avea rezultate nefaste asupra sanatatii tale.

Este bine sa lucrezi singur din camera sau din biroul tau si sa nu poti fi atins de persoane rau intentionate, adica sa lucrezi de la distanta, daca acest lucru este posibil.

In acest fel te tii departe si de eventualele infectii sau boli pe care le poti lua, daca ai lucra cu oameni in conditii normale si nu ti-ai lua masuri de precautie.

Daca alegi perfect ocupatia  sau slujba din timpul tineretii, iti poti asigura si banii necesari sau te poti realiza material, dar iti continui si studiile si le finalizezi cu diploma de licenta.

Nu-i asa ca ar fi mai mult decat ti-ai propus sa ai casa, masina, bujuterii si multi bani in cont pana la 30 de ani si sa mai poti vizita si cateva locuri unice din lume?

Ia aminte la anuntul pe care ti l-am prezentat si toate acestea pot fi ale tale!

In cazul in care ai retineri, impaca-te cu ideea ca viata este o suma de frustrari si de consolari. Cat esti tanara nu ai bani si vei purta hainele care ti le permiti, la batranete vei avea bani de haine, de machiaj si de bijuterii, dar va fi prea tarziu.

Cand vei avea copii si familie, greu vei mai pleca in excursii exotice sau nu vei mai pleca niciodata.

Iti doresti o activitate pe care sa o prestezi intr-un pat confortabil, sa fii mereu frumoasa si sa ai un salariu de 10 000-20 000 de dolari pe luna? Se poate daca te prezinti la interviul de angajare organizat de Money-studio.ro si nu ai nevoie de studii sau de experienta.

Lasa prejudecatile si invata sa traiesti liber, pentru tine si sa culegi roadele alegerilor tale sau sa ti le asumi!

Nu uita ca au fost femei carora li s-a spus ca nu pot deveni piloti de avioane, dar s-au incapatanat si au trecut peste barierele prejudecatilor! Si tu poti sa ajungi in topul celor mai bogate femei tinere din lume!